Στο δημοτικό συμβούλιο τέθηκε η επαναλειτουργία του ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας παρουσία ηλικιωμένων

Από την συζήτηση του Σώματος του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας, δεν θα μπορούσε να λείπει το θέμα της επαναλειτουργίας του ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας. Ένα θέμα που απασχόλησε έντονα την περασμένη εβδομάδα την τοπική επικαιρότητα και αναδείχτηκε πρώτα και αποκλειστικά από την «KriniLive».

Σύμφωνα με την «Krini Live» με τη έναρξη της συζήτησης της τακτικής συνεδρίασης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, Μιχάλης Μπαγιώτης, ζήτησε να ενημερωθεί από την δημοτική Αρχή για τις προθέσεις της, σχετικά με την επαναλειτουργία του ΚΑΠΗ. Την ίδια ώρα στην αίθουσα έδιναν το παρών ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΚΑΠΗ κ.κ. Κώστας Οικονόμου και Βασίλης Θεοδώρου καθώς και μέλη της διοίκησης.

Ο κ. Μπαγιώτης εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη στα μέλη του ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας, σημειώνοντας ότι κρίνεται επιτακτική η ανάγκη επαναλειτουργίας του. Κάτι αντίστοιχο ειπώθηκε και από τους Θανάση Μεριβάκη και Ελένη Χαλβατζά, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και δημοτικούς συμβούλους.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος, Σπύρος Αγναντής, κληθείς να απαντήσει, δήλωσε ότι αναζητείται χώρος, είτε δημοτικός, είτε ιδιωτικός για την στέγαση του ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας, το οποίο θα λειτουργεί ως μια οργανωμένη και νόμιμη Δομή του Δήμου κι όχι σαν καφενείο.

Τα πνεύματα ωστόσο ήρθαν να οξυνθούν, όταν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών – Έργων, ήρθε να κονταροχτυπηθεί με τον πρώην δήμαρχο Φαρκαδόνας, Θανάση Μεριβάκη, για θέμα που σχετιζόταν με εκδρομές του ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας και Γριζάνου.

Ο κ. Γεωργολόπουλος επικαλέστηκε στο πλαίσιο της συζήτησης έγγραφο μέσω του οποίου τουριστικό γραφείο είχε καταθέσει αγωγή το 2020 μέσω της οποίας ζητούνταν να διευθετηθούν οφειλές για εκδρομές του ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας στην Εύβοια και στην Κορυτσά Αλβανίας από το ΚΑΠΗ Γριζάνου.

Ο κ. Μεριβάκης δεν αποδέχτηκε τα λεγόμενα του αντιδημάρχου, ζητώντας να προσκομιστούν στον ίδιο και στα μέλη του δημοτικού συμβουλίου τα έγγραφα που επικαλούνταν ο αντιδήμαρχος, (σύμβαση, απόφαση, αγωγή).

Η ένταση χτύπησε κόκκινο, όταν ο κ. Μεριβάκης ζητούσε τα έγγραφα και την πλήρη ανάγνωση τους, με τις αλληλοκατηγορίες να μεταφέρονται εκατέρωθεν, από πλευράς πρώην δημάρχου με τις απαντήσεις να έρχονται σε έντονο ύφος από το δήμαρχο Φαρκαδόνας Σπύρο Αγναντή αλλά και Γιάννη Γεωργολόπουλο.

Τα έγγραφα πάντως ήρθαν να κοινοποιηθούν στα τοπικά ΜΜΕ, το μεσημέρι της Τρίτης από τον αντιδήμαρχο Γιάννη Γεωργολόπουλο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.