Εξέπληξε τους πάντες με την ψήφο της η Λένα Χαλβατζά

Εξέπληξε στην διάρκεια της συζήτησης του Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων του Δήμου Φαρκαδόνας για το 2023, η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κα Ελένη Χαλβατζά.

Η επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αύριο» ζήτησε να τοποθετηθεί, όπως άλλωστε όλοι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων επί του προγράμματος εκτελεστέων έργων, εξαπολύοντας μύδρους κατά του Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων που συνέταξε η δημοτική Αρχή.

Μεταξύ των άλλων η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και εκ νέου…υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας κα Ελένη Χαλβατζά, υποστήριξε ότι το πρόγραμμα, όπως και τα προηγούμενα προγράμματα εκτελεστέων έργων φαίνεται να μην είναι υλοποιήσιμο, δεν περιλαμβάνει νέα έργα, απλά συνεχιζόμενα.

Συνέχισε μιας και η τοποθέτησή της, διήρκησε περίπου 5 λεπτά της ώρας, λέγοντας ότι δεν περιλαμβάνει αναπτυξιακά έργα, δεν δίνει λύσεις στα ουσιαστικά προβλήματα του Δήμου και των πολιτών, δεν δίνει ελπίδα.

Κατά την τοποθέτηση της χαρακτήρισε το πρόγραμμα αντιαναπτυξιακό και πρόχειρα συνταγμένο, ένα πρόγραμμα απόλυτα διεκπεραιωτικό.

Κι ενώ όλοι θα περίμεναν οι κα Χαλαβατζά να καταψηφίσει το τεχνικό πρόγραμμα, άφησε αίθουσα και πολλούς δημοτικούς συμβούλους άφωνους ψηφίζοντας το τεχνικό πρόγραμμα αναφέροντας χαρακτηριστικά «Ψηφίζουμε το πρόγραμμα με επιφύλαξη».

Αλήθεια τι να σημαίνει το «ναι με επιφύλαξη» της κα Χαλβατζά;

Μήπως και υποψήφια δήμαρχος…με επιφύλαξη;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.