Στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα μετέφεραν τους καλεσμένους τους οι μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας

Γιορτινή και άκρως Χριστουγεννιάτικη η ατμόσφαιρα που διαμορφώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο 1ο δημοτικό σχολείο Οιχαλίας. Οι μαθητές του σχολείου με την υποστήριξη των δασκάλων τους, διοργάνωσαν μια εξαιρετική γιορτή με το πρόγραμμα να είναι άκρως γιορτινό και Χριστουγεννιάτικο.

Όπως κατέγραψε η «Krini Live» το πρόγραμμα της εκδήλωσης με τραγούδια που ερμήνευσαν οι μαθητές, υμνώντας την γέννηση του Χριστού, αλλά και ύμνους. Οι μαθητές με τις βελούδινες φωνές τους, ενθουσίασαν το κοινό, μεταφέροντας στο πνεύμα των Χριστουγέννων, επιβραβεύοντας την μουσική προσπάθεια με ένα πλατύ χειροκρότημα.

Λίγο αργότερα ομάδα μαθητών, πήραν θέση επί σκηνής παρουσιάζοντας ένα θεατρικό σκετς, μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία, που μάγεψε το κοινό.

Η χαρά των παιδιών εκτοξεύτηκε στα ύψη, όταν στην αίθουσα της σχολικής γιορτής εμφανίστηκε ο Αη Βασίλης. Με ένα σάκο γεμάτο δώρα, ο Αη Βασίλης αφίχθηκε στην ώρα του, σκορπίζοντας χαρά στους μικρούς μαθητές που έλαβαν τα δώρα τους και ευχαριστώντας με μια ζεστή αγκαλιά.

Τις ευχές προς τους μαθητές και τους γονείς απηύθυνε η διευθύντρια του σχολείου κα Σταυρούλα Παθέκα. Η διευθύντρια μίλησε για την προσπάθεια όλων των παιδιών για την διοργάνωση αυτής της πολύ όμορφης γιορτής, αλλά και το ενδιαφέρον των συναδέλφων της, εκπαιδευτικών, να δημιουργήσουν μαζί με τα παιδιά ένα τόσο όμορφο και γιορτινό κλίμα, που θα συμβαδίζει με το πνεύμα των γιορτών.

Ευχήθηκε σ’ όλους καλές και χαρούμενες γιορτές και μια ευτυχισμένη χρονιά που θα απομακρύνει κάθε πρόβλημα με το οποίο ήρθαμε αντιμέτωποι στο παρελθόν και παν απ΄ όλα θα προσφέρει υγεία σε όλο τον κόσμο.

Στην γιορτή συνέβαλε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με την προσφορά μπουφέ για τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Εφημέριος της Κρήνης π. Δημήτριος Καψοώχας, ο πρώην Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρήστος Μπουλούμπασης καθώς επίσης και ο Αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας, Βαγγέλης Κοσμάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.