Στις αγωνιστικές επάλξεις οι «Ακαμάτες Μπάσκετ»

Η ομάδα μπάσκετ που συστάθηκε στο Δήμο Φαρκαδόνας ρίχτηκε δυναμικά στους αγώνες του Πανθεσσαλικού Πρωταθλήματος της Β΄ ΕΣΚΑΘ

Στο Πανθεσσαλικό Πρωτάθλημα Β΄ ΕΣΚΑΘ συμμετέχει η ομάδα Μπάσκετ «Ακαμάτες». Πρόκειται για μια ομάδα που το δυναμικό της απαρτίζεται από άτομα νεαρής ηλικίας με καταγωγή από χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας και συγκεκριμένα την Φαρκαδόνα, την Οιχαλία, τον Κλοκοτό και το Πετρωτό. Νέοι άνθρωποι που αγαπούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης αλλά και ευρύτερα τον Αθλητισμό που αποτελεί διέξοδο και συμβάλει στην καλή υγεία.

Η ομάδα «Ακαμάτες» έχει μπει ήδη για τα καλά των αγωνιστικών μιας και το πρωτάθλημα ξεκίνησε στις αρχές του μήνα που διανύουμε. Το εναρκτήριο παιχνίδι έγινε στις 3 Νοεμβρίου και συνεχίστηκε στις 10 Νοεμβρίου. Το επόμενο παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή 17 Νοεμβρίου όπου οι «Ακαμάτες θα έρθουν αντιμέτωποι με την ομάδα του «Μαρίνου Αντύπα». Οι αγώνες στα εντός έδρας διεξάγονται στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στη Λάρισα, αθλητικός χώρος που παραχωρήθηκε από το Δήμο Λαρισαίων για να χρησιμοποιείται ως έδρα αγώνων για το πρωτάθλημα μιας και στην περιοχή της Φαρκαδόνας δεν υφίσταται κατάλληλος χώρος.

Οι «Ακαμάτες» πλέον συνεχίζουν την πορεία τους κι έχουν τις ευχές όλων των δημοτών του Δήμου Φαρκαδόνας για ανοδική πορεία.