Στη γενέθλια γη αναπαύεται πλέον ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Γιάννης Σακελλαρίου (Βίντεο)

Εκατοντάδες κόσμου είπαν το τελευταίο αντίο στον εν ενεργεία δήμαρχο Φαρκαδόνας που πλέον πέρασε στην αιωνιότητα

Στην τελευταία του κατοικία, στα χώματα που γεννήθηκε και αγάπησε όσο τίποτα, κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα, στους γονείς και στον αδελφό του, αναπαύεται από το μεσημέρι της Τετάρτης, ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, Γιάννης Σακελλαρίου. Ο επίλογος της έντονης επαγγελματικά και αυτοδιοικητικά ζωής του, έπεσε σήμερα το μεσημέρι στο κοιμητήριο της Οιχαλίας. Εκεί όπου η σύζυγός του Κωνσταντία, ο γιός του Γιώργος, συγγενείς, φίλοι, αυτοδιοικητικοί και συνάδελφοι ιατροί, είπαν το τελευταίο αντίο. Αποχαιρέτησαν τον φίλο, το συνδημότη, το γιατρό, το δήμαρχο που δεν θα ξεχαστεί ποτέ για τα προτερήματά του, για τις αξίες του, για το ήθος του.

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στις 11:30 το πρωί δίπλα στη σορό, η γυναίκα του και ο γιος του, οι στενοί συγγενείς και οι συνεργάτες του που στάθηκαν δίπλα του στο 11μηνο τελευταίο αυτοδιοικητικό ταξίσι. Συντετριμμένοι όλοι τους καθώς δεν θα ξαναδούν και δεν θα συναντήσουν άλλη φορά το Γιάννη.

Για το πρόσωπο και το μεγαλείο ψυχής μίλησαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο πρώην νομάρχης Τρικάλων και τέως βουλευτής κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων Γεώργιος Πέτρου και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας Βασίλης Κουκώνης.

Όλοι τους στάθηκαν στην σημαντική πορεία ως γιατρός και αυτοδιοικητικός που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στις μνήμες όλων.

Η τελευταία πράξη γράφτηκε νωρίς το μεσημέρι κατά την ταφή του δημάρχου. Στο δημοτικό κοιμητήριο Οιχαλίας, όλοι μαζί χαιρέτησαν έναν σημαντικό άνθρωπο που πλέον πέρασε στην αιωνιότητα.