Στη Φαρκαδόνα ο πρώην δήμαρχος Θανάσης Μεριβάκης

Μετά το δύσκολο εξάμηνο σκληρών περιοριστικών μέτρων ο κ. Μεριβάκης, επισκέφτηκε την Φαρκαδόνα, αναπτύσσοντας συναντήσεις με συνδημότες, φίλους και αιρετούς

Στην Φαρκαδόνα βρέθηκε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας, Θανάσης Μεριβάκης. Μετά τον εμβολιασμό ο κ. Μεριβάκης, επισκέφτηκε την περιοχή για την διευθέτηση προσωπικών υποθέσεων που έμειναν πίσω, εξαιτίας της απαγόρευσης μετακινήσεων των πολιτών από νομό σε νομό, αλλά επί ευκαιρίας να συναντηθεί με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα που βρίσκονται στην Φαρκαδόνα και στις κοινότητες.

Ο φακός της «ΚΡΗΝΗ LIVE» συνάντησε το πρώην δήμαρχο και νυν επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στην λαϊκή αγορά του Σαββάτου, όπου περιόδευσε και συνομίλησε με παραγωγούς και μικροπωλητές, καταγράφοντας τα όποια ζητήματα είχαν να του θίξουν. Ανάλογες συναντήσεις είχε με φίλους αλλά και αυτοδιοικητικούς με σκοπό την ανάπτυξη ενός γόνιμου διαλόγου με στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων και την επίλυση τους.