Επανέρχονται στους φυσιολογικούς ρυθμούς τα παζάρια της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας

Η αγοραστική κίνηση το τελευταίο δεκαπενθήμερο, σύμφωνα με τους παραγωγούς και τους μικροπωλητές ακολουθεί αυξητική πορεία, γεγονός αναμενόμενο μιας και οι καιρικές συνθήκες βελτιώνονται και ο κόσμος, άρχισε να εμβολιάζεται

Στους φυσιολογικούς ρυθμούς άρχισαν να επιστρέφουν σιγά-σιγά οι λαϊκές αγορές της Οιχαλίας και της Φαρκαδόνας. Η αγοραστική κίνηση το τελευταίο δεκαπενθήμερο, σύμφωνα με τους παραγωγούς και τους μικροπωλητές ακολουθεί αυξητική πορεία, γεγονός αναμενόμενο μιας και οι καιρικές συνθήκες βελτιώνονται και ο κόσμος, άρχισε να εμβολιάζεται με τα εμβόλια κατά του κορονοϊού.

Η «ΚΡΗΝΗ LIVE» επισκέφτηκε την περασμένη εβδομάδα τις δυο εβδομαδιαίες λαϊκές αγορές της περιοχής μας, καταγράφοντας την αυξημένη σε σχέση με το παρελθόν επισκεψιμότητα των καταναλωτών.

Το σημαντικότερο και στις δυο λαϊκές του Δήμου μας, ήταν ότι η συντριπτική πλειονότητα των καταναλωτών τηρούσε τα μέτρα προστασίας, φορώντας τις προστατευτικές μάσκες. Κάτι ανάλογο συνέβαινε και με τους παραγωγούς και μικροπωλητές, που φρόντιζαν τόσο για την δική τους προστασία, όσο και του καταναλωτικού κοινού.

Όπως ανέφεραν οι παραγωγοί και οι μικροπωλητές για τους ίδιους ο χειμώνας ήταν αρκετά δύσκολος. Ο κόσμος και δη οι ηλικιωμένοι ήταν λιγοστός στις λαϊκές αγορές, εξαιτίας του φόβου της διασποράς του κορονοϊού. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο η κίνηση ήταν ελάχιστη με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ίδιους. Κάτι ανάλογο συνέβη και με τους μικροπωλητές, εμπόρους, όπου εκεί η ζήτηση είχε πέσει κατακόρυφα, καθώς η αγορά ειδών ένδυσης και υπόδησης δεν κέντριζε το ενδιαφέρον των πολιτών.

Πλέον με το άνοιγμα τον εμβολιασμών και την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων ο κόσμος άρχισε να αποκτά σιγά-σιγά την κανονικότητα, γεγονός που γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία και τους ανθρώπους των λαϊκών αγορών. Ευχή όλων η κατάσταση να ομαλοποιηθεί πλήρως σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ως τότε όλοι οφείλουμε να σεβόμαστε και αν τηρούμε τα μέτρα για την δική μας προστασία αλλά και των γύρω μας.