Σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του κ. Αλέξιου

Οι γιατροί επιδιώκουν τον «απογαλακτισμό του» από την φαρμακευτική αγωγή, από την οποία υποστηρίζεται

Στην Μονάδα Εμφραγμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, πρώην Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιος.

Ο κ. Αλέξιος διανύει την έβδομη ημέρα νοσηλείας του στο νοσοκομείο μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε την περασμένη Τετάρτη. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης μετά τα καρδιοαναπνευστικά προβλήματα ο Σεβασμιώτατος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο, όπου και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στην εν λόγω Μονάδα.

Σήμερα το μεσημέρι οι γιατροί, μέσω του ιατρικού ανακοινωθέντος, επεσήμαναν την σοβαρότητα της κατάστασης, εξηγώντας ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια σταθερότητα. Μέσω του ιατρικού ανακοινωθέντος οι θεράποντες γιατροί σημείωναν ότι επιδιώκεται ο «απογαλακτισμός του» από την φαρμακευτική αγωγή, από την οποία υποστηρίζεται, με ενδεχόμενο να εισαχθεί στο χειρουργείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Αλέξιος είχε υποστεί κάταγμα στο ισχίο, κάτι για το οποίο μετά και την σταθεροποίηση της κατάστασης του κρίνεται αναγκαία η επέμβαση.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες στο νοσοκομείο βρέθηκαν και βρίσκονται φιλικά και στενά του πρόσωπα, όπως και κληρικοί, που προσευχόταν για την υγεία του, όπως επίσης να ξεπεράσει άμεσα τα προβλήματα, επιστρέφοντας εκ νέου κοντά μας.