Σοκαριστικές οι εικόνες από τον τραυματισμό του κοριτσιού στο Γριζάνο

Βλέποντας τις εικόνες των τραυμάτων στο σώμα του παιδιού, ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας απέναντι στο φαινόμενο προκειμένου να αποτραπούν παρόμοια δυσάρεστα περιστατικά

Ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη από την επίθεση των σκυλιών που δέχτηκε την περασμένη εβδομάδα το κοριτσάκι στο χωριό του Γριζάνου. Οι γονείς του κοριτσιού προσπαθούν να παρέχουν κάθε δυνατή στήριξη προκειμένου το παιδί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη από την επίθεση των αδέσποτων, καθώς επίσης να φροντίσουν και τα τραύματα τα οποία φέρει ακόμη στο πόδι του. Σήμερα το «KriniLive» δημοσιεύει αποκλειστικές εικόνες από τα τραύματα που φέρει το παιδί στο πόδι του.

Κι αν οι πληγές που άφησαν στο κορμί του κοριτσιού, επουλωθούν γρήγορα, αυτά της ψυχής θα περάσει καιρός να γιατρευτούν. Και πως άλλωστε, όταν ένα τόσο μικρό παιδί, το οποίο σαφώς και δεν ευθύνεται σε καμιά περίπτωση για το περιστατικό, δέχτηκε την επίθεση, η οποία θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερη από μερικά, απλά τραύματα. Οι εικόνες που κοινοποιήθηκαν στην ιστοσελίδα μας πραγματικά είναι σοκαριστικές.

Δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες για να αναλογιστούμε εμείς οι μεγαλύτεροι τις ευθύνες μας, στο τόσο σημαντικό θέμα, σε ένα φαινόμενο το οποίο αντί να εξαλειφτεί συνεχίζει να απασχολεί και να τρομοκρατεί τους πολίτες, του Γριζάνου, αλλά και άλλων χωριών. Τις ευθύνες των πολιτών, των Αρχών και παντός υπευθύνου. Των πολιτών που εγκαταλείπουν τα αδέσποτα στους δρόμους χωρίς να αναλογίζονται τις συνέπειες των ενεργειών τους, των πολιτών που θεωρούν παιχνίδι να φιλοξενούν αρχικά ένα ζώο και μετά να το παραμελούν, των πολιτών που δεν νοιάζονται για τους κινδύνους και αδιαφορούν για το κοινωνικό σύνολο.

Έτσι ίσως εξηγείται η ενέργεια κατοίκων, σύμφωνα και με τις καταγγελίες πολιτών του Γριζάνου, που αναφέρουν ότι άγνωστοι φέρεται να επισκέπτονται τον οικισμό και εγκαταλείπουν τα σκυλιά, κατοίκων που παλιότερα φέρεται να διατηρούσαν ποιμνιοστάσια τα οποία ανέστειλαν την λειτουργία τους, αφήνοντας εκτεθειμένα στους δρόμους τα σκυλιά που αναζητούν σήμερα τροφή εντός του οικισμού.

Όλοι μας λοιπόν θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες, στο μέτρο που μας αναλογεί. Όλοι μας λοιπόν για να μην ξανασυμβεί κάποιο δυσάρεστο περιστατικό, όπως αυτό με θύμα το κοριτσάκι.