Σειρά πολιτιστικών στόχων έθεσε «Ο Φαϋττός» Ζάρκου κατά την κοπή της πίτας

Σε μια λιτή εκδήλωση, πέραν της κοπής της πίτας τέθηκαν και οι βάσεις για το επόμενο διάστημα, μιας και η νέα διοίκηση που προέκυψε την περασμένη εβδομάδα θέτει αρκετούς στόχους που θα επιτευχθούν μέσα από κοινή προσπάθεια

Με την ευχή η νέα χρονιά να φέρει πλήθος εκδηλώσεων που θα προάγουν την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα, γενικότερα τον πολιτισμό, κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του νεοσύστατου Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου «Ο Φαϋττός».

Η διοίκηση του Συλλόγου, η θεατρική ομάδα, καθώς επίσης και τα χορευτικά τμήματα συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Σε μια λιτή εκδήλωση, πέραν της κοπής της πίτας τέθηκαν και οι βάσεις για το επόμενο διάστημα, μιας και η νέα διοίκηση που προέκυψε την περασμένη εβδομάδα θέτει αρκετούς στόχους που θα επιτευχθούν μέσα από κοινή προσπάθεια.

Τυχερή της βραδιάς υπήρξε μαθήτρια του παιδικού χορευτικού, η οποία κέρδισε και το φλουρί της πίτας που προσέφερε το αρτοποιείο Αναστάσιος Καραλάτσιος που λειτουργεί στο Ζάρκο.

Λίγο πριν την εκδήλωση το νεοεκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο που αναδείχτηκε την περασμένη Κυριακή μετά τις εκλογές συγκροτήθηκε σε Σώμα.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από τους:

Πρόεδρος, Χρήστος Αραχωβίτης, αντιπρόεδρος, Γκιμίση Χαρούλα, γενική γραμματέας, Άννα Μπαζαϊτη, ειδική γραμματέας, Φιλιώ Κύρκου- Λυδία Μπέη, ταμίας: Βάϊος Λιότσιος- Σωτήρης Διβανές, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων : Σταυρούλα Τσιοτινού, υπεύθυνος χορευτικού, Χρήστος Νάνης, μέλος, Αθανάσιος Καρλιάμπας.

Τα μέλη της εξελικτικής επιτροπής είναι οι: Τριαντάφυλλος Ζώτος, Παύλος Καματσέλος, Τσιοτινού Αθανασία.