Το αδιαχώρητο στην κοπή πίτας του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων

Το μαθητικό συμβούλιο πρωτοστάτησε σε μια ακόμη εκδήλωση που διοργάνωσε το σχολείο , αυτή τη φορά για την έλευση του νέου χρόνου

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην πρώτη ετήσια εκδήλωση που διοργάνωσε το 15μελες μαθητικό συμβούλιο του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων. Μαθητές και καθηγητές είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν στο κέντρο «Νικόλας» στην Αγία Κυριακή, να ανταλλάξουν ευχές και να διασκεδάσουν στο πλαίσιο της εκδήλωσης της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Αναστάσιος Γκαβοτζήμας, ο οποίος ευχήθηκε υγεία, καλή πρόοδο και επιτυχίες στους μαθητές, που πραγματικά καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες συνδυάζοντας δουλειά και μάθηση, μιας και το πρωί οι περισσότεροι εξ αυτών εργάζονται και το απόγευμα κάθονται στα θρανία, κυνηγώντας το όνειρο.

Τις ευχές στους μαθητές έδωσαν καθηγητές που ευχήθηκαν καλή πρόοδο και υγεία παροτρύνοντας τους μαθητές να συνεχίσουν εντατικά την προσπάθεια που ξεκίνησαν.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης συνεχίστηκε με μουσική και χορό εκτοξεύοντας το κέφι στα ύψη.

Τυχεροί της βασιλόπιτας αναδείχθηκαν οι μαθητές: 1.Κλιαφας Αχιλλεας χρηματικό ποσό 50 ευρώ, 2.Αθανασία Μαραγκού Μια διανυκτερευση στο ξενοδοχείο Μάγεμα ( Χρυσομηλιά) 3.Ιωάννης Καφρίτσας Ετήσια οδική βοήθεια από το Ασφαλιστικό γραφείο Θεοδωρα Ψύχου.