Σημαντική διάκριση για το Ανθοπωλείο «Κατερίνα» στο Γριζάνο και στο διαγωνισμό «Αετοί»

Το 2022 ολοκληρώνεται με μια άκρως ευχάριστη έκπληξη για το κατάστημα Ανθοπωλείο – Είδη Δώρων “Κατερίνα” που εδρεύει στο Γριζάνο με υπεύθυνη τη Χρυσάνθη Μπακλαβά.

Το κατάστημα συμμετείχε στο Διαγωνισμό “Αετοί του Γάμου και της Βάπτισης” και διακρίθηκε ανέμεσα σε εκατοντάδες επιχειρήσεις στο νομό Τρικάλων και την Ελλάδα, λαμβάνοντας την τρίτη θέση στο Νομό Τρικάλων και συνολική βαθμολογία 8,3/10!!!

Η  κατάταξη της λίστας “Αετοί του Γάμου και της Βάπτισης”  δημιουργήθηκε με βάση τις αξιολογήσεις και τις κριτικές πελατών.

Για την ιστορία ο διαγωνισμός δημιουργήθηκε για να διακρίνει τις καλύτερες εταιρίες  στην αγορά. Το λογότυπο “Αετοί” συνδέεται με την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών.

Η επιχείρηση “Κατερίνα” που δραστηριποιείται στην Οργάνωση, και Διακόσμιση του Γάμου – Αρραβώνα – Βάπτισης, συγκέντρωσε βαθμολογία 8,3/10 και πλέον ανήκει στην Ομάδα “Αετοί” που αριθμεί πάνω απο 5,5 χιλιάδες εταιρίες σε όλη την Ελλάδα. Έτσι η εταιρία έγινε μέλος της ομάδας των ηγετών της βιομηχανίας, οι οποίοι καθορίζουν την κατεύθυνση και εστιάζουν στην ανάπτυξη και βελτίωση των προσόντων τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.