Με χαρά υποδέχτηκαν τον Αη Βασίλη τα παιδιά της Κρήνης

Ταξίδεψε χιλιόμετρα και νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής ήταν συνεπής στο ραντεβού που έδωσε με την διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου της Κρήνης. Ο λόγος για τον Αη Βασίλη που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου και συμμετείχε στην ετήσια γιορτινή εκδήλωση, αφιερωμένη στα παιδιά του χωριού.

Ο Αη Βασίλης προσέφερε χαρά στα παιδιά που τον προσμένουν με ανυπομονησία όλο το χρόνο για τους χαρίσει τα δώρα τους. Αυτό έπραξε και το μεσημέρι της Παρασκευής μόλις αφίχθη στο προαύλειο του Συλλόγου.

Δώρα και πολλές εκπλήξεις άφησαν άφωνα τα παιδιά. Εκείνα πάλι για να ευχαριστήσουν τον Άη Βασίλη, του χάρισαν πολλά χαμόγελα, ενώ μέλη του Συλλόγου παρουσίασαν ένα πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα, δίνοντας δύναμη για να συνεχίσει το ταξίδι σε άλλα χωριά και πόλεις που τον περιμένουν με αγωνία τα παιδιά.

Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν γλυκίσματα προσφορά του αντιδημάρχου Φαρκαδόνας, Βαγγέλη Κοσμά και κουραμπιέδες και Μελομακάρονα της  Βιολάντα Cookies Α.Ε.

Λίγο μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Σύλλογος πραγματοποίησε την ετήσια γενική συνέλευση για τον προγραμματισμό των δράσεων της νέας χρονιάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.