Σε κατανυκτικό κλίμα τελέστηκε το Μυστήριο του Ευχελαίου στην Κρήνη

Το Μυστήριο τελέστηκε στον ενοριακό ναό των Αγίων Θεοδώρων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Πύλης, Γαρδικίου κ.κ. Χρυσόστομο

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης στον ενοριακό ναό Αγίων Θεοδώρων Κρήνης το Μυστήριο του Ευχελαίου. Στο Μυστήριο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Πύλης, Γαρδικίου κ. Χρυσόστομος, ο οποίος επισκέφτηκε το χωριό βαδίζοντας προς το Πάσχα. Στο Ευχέλαιο συμμετείχαν πλειάδα ιερέων της περιοχής συμπροσευχομενοι με το σεπτό ποιμενάρχη και τους πιστούς.

Με το οφίκιο του Σταυροφόρου Οικονόμου τιμήθηκε ο π. Δημήτριος Καψιώχας.

Πριν το τέλος του Μυστηρίου και μέσα σε συγκινητικό κλίμα, ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Χρυσόστομος, τίμησε τον ιερέα της Κρήνης π. Δημήτριο Καψιώχα με το οφίκιο του Οικονόμου, με τον ιερέα να ευχαριστεί για την τιμή τον Σεβασμιώτατο και να δέχεται τις ευχές των ενοριτών του.

Με την ολοκλήρωση του Μυστηρίου ο κ. Χρυσόστομος αναφέρθηκε στην θαυματουργό δύναμη του Ευχελαίου, το οποίο γιατρεύει τις πληγές του Σώματος και της Ψυχής, ενώ ευχήθηκε στους πιστούς καλή συνέχεια της Σαρακοστής.

Ανάλογες θρησκευτικές εκδηλώσεις θα τελεστούν έως το Πάσχα και σε άλλες κοινότητες της Φαρκαδόνας υπό την παρουσία του Σεβασμιωτάτου.