Χρήστος Σιμορέλης: «Η μάχη για μια πιο δίκαιη κοινωνία συνεχίζεται»

Η πρώτη δήλωση του πρώην βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ μετά και τα τελικά αποτελέσματα των εθνικών εκλογών σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο

«Οφείλουμε να ανασυγκροτηθούμε, να δουλέψουμε με πείσμα και αποφασιστικότητα για να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη και μαζική, αριστερή, προοδευτική παράταξη, με βαθιές ρίζες και ισχυρούς δεσμούς στην κοινωνία», αναφέρει στην δήλωση του πρώην βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστος Σιμορέλης.

Στην ίδια επιστολή ο κ. Σιμορέλης ευχαριστεί από καρδιάς τους περίπου 7.000 συντοπίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, επίδοση βελτιωμένη σε σχέση με τις εκλογές του 2015.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Σιμορέλη έχει ως εξής:

«Δώσαμε μια δύσκολη μάχη, πάντα με το κεφάλι ψηλά, με πείσμα, αυτοπεποίθηση και αξιοπρέπεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ισχυρός, επιβεβαιώνει τον κυρίαρχο ρόλο του στον προοδευτικό πόλο της χώρας και αποτελεί το μεγαλύτερο κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Το 31,5% είναι εντολή από τον ελληνικό λαό, να είμαστε η ασπίδα προστασίας των συμφερόντων του. Θα ασκήσουμε υπεύθυνη και μαχητική αντιπολίτευση ώστε να περιφρουρήσουμε τις κατακτήσεις της κοινωνικής πλειοψηφίας και των εργαζομένων.

Έχουμε παρακαταθήκη τα πεπραγμένα και τους αγώνες μας. Χρέος μας, να αποτιμήσουμε συλλογικά και με νηφαλιότητα και τα σωστά και τα λάθη που κάναμε. Οφείλουμε να ανασυγκροτηθούμε, να δουλέψουμε με πείσμα και αποφασιστικότητα για να δημιουργήσουμε μια σύγχρονη και μαζική, αριστερή, προοδευτική παράταξη, με βαθιές ρίζες και ισχυρούς δεσμούς στην κοινωνία. Αυτούς τους δεσμούς θα σφυρηλατήσουμε το επόμενο διάστημα από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους περίπου 7.000 συντοπίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Επίδοση βελτιωμένη σε σχέση με τις εκλογές του 2015. Για μένα σημαίνει πολλά η εμπιστοσύνη σας και σας διαβεβαιώνω πως θα βρίσκομαι καθημερινά δίπλα σας. Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω ξεχωριστά όλους τους ανθρώπους που συνέβαλλαν ανιδιοτελώς σε αυτή την προσπάθεια. Επίσης ευχαριστώ θερμά τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων που έδωσαν αυτό τον δύσκολο αγώνα για τη συλλογικότητα μας σε όλο το Νομό.

Παραμένω, όπως πάντα, πολιτικά ενεργός, καθώς η δική μου στάση δεν εξαρτάται από αξιώματα. Η μάχη για μια πιο δίκαιη κοινωνία συνεχίζεται με γνώμονα πάντοτε τις ανάγκες των πολλών, την αλληλεγγύη και την κοινωνική δικαιοσύνη»..