Πτυχιούχοι από σήμερα πολλοί Φαρκαδόνιοι απόφοιτοι των ΙΕΚ

Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής τα αποτελέσματα της πιστοποίησης για όσους διαγωνίστηκαν στις εξετάσεις που διεξήχθησαν τον περασμένο Νοέμβριο στην Λάρισα

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων των αποφοίτων ΙΕΚ έβαλε το απόγευμα της Παρασκευής ο ΕΟΠΠΕΠ με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πρακτικού και θεωρητικού μέρους για την απόκτηση της πιστοποίησης της ειδικότητας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο ΕΟΠΠΕΠ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους της 1ης Περιόδου 2017 των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. όλων των ειδικοτήτων που εξετάσθηκαν, εκτός του Πρακτικού Μέρους (οχήματα) των ειδικοτήτων «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών». Τα αποτελέσματα Θεωρητικού και Πρακτικού Μέρους αναρτήθηκαν στις 5 το απόγευμα στα Εξεταστικά Κέντρα Θεωρητικού Μέρους.

Στις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων των ΙΕΚ που διεξήχθησαν για την Θεσσαλία στην πόλη της Λάρισας τον περασμένο Νοέμβριο συμμετείχαν και αρκετοί Φαρκαδόνιοι υποψήφιοι που θέλησαν να πιστοποιηθούν και να λάβουν το πτυχίο τους που πλέον τους ανοίγει το δρόμο για την επαγγελματική αποκατάσταση.

Οι συμμετέχοντες στην 1η εξεταστική Περίοδο 2017 μπορούν να λάβουν γνώση των αποτελεσμάτων από τον ιστότοπο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.:
http://www.eoppep.gr/index.php/el/certification-exams/search-results-certification-exam-training-period.

Στους επιτυχόντες και στα δύο (2) μέρη των εξετάσεων πιστοποίησης (Θεωρητικό και Πρακτικό), θα χορηγηθεί το Δίπλωμα ή Πτυχίο, μετά την ανακοίνωση από τον Οργανισμό της κατάστασης των δικαιούχων Διπλώματος Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5 και Πτυχίου Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 3, αντίστοιχα.

Μετά την ανακοίνωση ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. δύναται να χορηγεί στους δικαιούχους κατόπιν αιτήσεώς τους «Βεβαίωση Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ.», η οποία επέχει θέση Διπλώματος ή Πτυχίου, στην οποία αναγράφεται ο μέσος όρος της βαθμολογίας του Θεωρητικού Μέρους των εξετάσεων. Η εν λόγω βεβαίωση Πιστοποίησης χορηγείται και μετά την έκδοση και χορήγηση του Διπλώματος ή Πτυχίου, με την υποβολή αίτησης του ενδιαφερόμενου η οποία συνοδεύεται από απόδειξη καταβολής ανταποδοτικού τέλους