Ψυχρολουσία για τους άστεγους σεισμοπαθείς του Ζάρκου

Η ΔΕΗ έκανε το θαύμα της και έστειλε λογαριασμούς της ΔΕΗ σε σπίτια που δεν κατοικούνται καθώς αναμένονται κατεδαφίσεις και επισκευές μεγάλου τύπου

Η ΔΕΗ έκανε το «θαύμα της» και επεφύλασσε εκπλήξεις στους σεισμοπαθείς του Ζάρκου που διαμένουν σε κοντεϊνερ καθώς τα σπίτια τους δεν μπορούν να κατοικηθούν. Όπως ενημέρωσαν τον κ. Κώστα Ζαχαριάδη, βουλευτή και τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, οι διαμένοντες στο οικισμό των κοντέινερ, στα τέλη της περασμένης εβδομάδας έλαβαν τους λογαριασμούς ρεύματος των οικιών τους, που δεν διαμένουν καθώς έχουν κριθεί κατεδαφιστέα, ή δεν κατοικούνται καθώς αντιμετωπίζουν μεγάλες ζημιές. Όπως κατέγραψε η «ΚΡΗΝΗ LIVE», οι σεισμοπαθείς μετέφεραν την πικρία τους στο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι θεωρούν αδικαιολόγητο το γεγονός να διαμένουν στα κοντέινερ υπό δύσκολες συνθήκες και με πολλές ελλείψεις και προβλήματα και να καλούνται να καταβάλλουν το αντίτιμο των λογαριασμών της ΔΕΗ σε σπίτια που δεν μένουν.

«Δεν φτάνει που μας έχουν ξεχάσει και εγκαταλείψει στα κοντέινερ ζώντας υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες καύσωνα, τώρα μας στέλνουν και τους λογαριασμούς ρεύματος. Αναρωτήθηκαν πως θα τους πληρώσουμε; Που είναι όλοι αυτοί που ερχόταν προ μηνών και μας χτυπούσαν στις πλάτες εκφράζοντας τη στήριξη κι ότι θα βρίσκονται δίπλα μας;», ανέφεραν οι σεισμοπαθείς.

Οι ίδιοι δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τα έντονα παράπονα για την στάση που τηρεί ο Δήμος Φαρκαδόνας, τονίζοντας ότι η δημοτική Αρχή είναι εντελώς απούσα από τα προβλήματα που βιώνουν.