Πολυκοσμία στα «Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου» που γιορτάζουν σήμερα τα 7α γενέθλια!

Εκατοντάδες κόσμου επισκέπτονται από το πρωί της Δευτέρας τα «Ζαχοροπλαστεία Οικονόμου» γιορτάζοντας τα 7α γενέθλια της επιχείρησης

Τα 7 χρόνια γλυκιάς παρουσίας γιορτάζουν τα «Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου». Επτά χρόνια ανοδικής πορείας της επιχείρησης, προσφέροντας ασυναγώνιστες, γλυκές γεύσεις, με αγνά υλικά που δημιουργούν μοναδικά γλυκίσματα.

Τα «Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου» συμπληρώνοντας σήμερα 7 χρόνια από την λειτουργία τους, προσέφεραν στην πολυπληθή πελατεία τα γλυκά και τα προϊόντα σε τιμές μειωμένες κατά 50% της αρχικής τους τιμής. Γιόρτασαν τα γενέθλια, ανταμείβοντας κατά αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη του κόσμου απέναντι στην επιχείρηση.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας εκατοντάδες κόσμου, τόσο στα δύο καταστήματα που λειτουργούν στην Λάρισα, όσο και στο κατάστημα της Φαρκαδόνας, έσπευσαν να γιορτάσουν μαζί με τους υπευθύνους της επιχείρησης και τους υπαλλήλους και να επωφεληθούν των εκπτωσιακών τιμών.

Προμηθεύτηκαν γλυκές γεύσεις και απολαύσεις με την ευχή τα «Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου» να συνεχίζουν να μας προσφέρουν πεντανόστιμα γλυκά, τούρτες και αρτοπαρασκευάσματα.

Τα ζαχαροπλαστεία Οικονόμου ευχαριστουν για μια ακόμη φορά την πολυπληθή πελατεία τους για την εμπιστοσύνη και την αγάπη, όπως επίσης και για την υπομονή που έδειξαν αναμένοντας για αρκετή ώρα για να εξυπηρετηθούν εξαιτίας της μεγάλης προσέλευσης. Δεσμεύονται για συνέχεια των προσφορών και των εκπλήξεων, ως ένα δείγμα αντάμειψης για την εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος στην επιχείρηση.