Σε φιλανθρωπικό αγώνα Μπάσκετ με Νίκο Γκάλη και Γιώργο Πατούλη ο Μεριβάκης

Σε ένα κατάμεστο φαντασμαγορικό γήπεδο με έντονη συγκινητική ατμόσφαιρα, παρευρέθηκε χθες ο Δήμαρχος Φαρκαδονας κ. Αθανάσιος Μεριβάκης με τη σύζυγό του Ειρήνη, προσκεκλημένος του Προέδρου της ΚΕΔΕ – Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη (είναι γνωστή άλλωστε η φιλία και η αλληλοεκτίμηση και των δύο ανδρών της Τοπικής αυτό διοίκησης), στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι για να παρακολουθήσει τον Φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ και την Βράβευση του κορυφαίου Έλληνα Αθλητή Νίκου Γκάλη που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στα ιδρύματα το Χαμόγελο του παιδιού και στην Κιβωτό του κόσμου.

Πολλοί αθλητές από διάφορα αθλήματα συνέθεσαν τις ομάδες,

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Κώστας Τσατσαρής, ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Παναγιώτης Μουρούτσος, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Περικλής Ιακωβάκης, παίχτες απο την εθνική ομάδα χάντμπολ και βόλεϊ συμμετείχαν για να τιμήσουν το Νίκο Γκαλη.

Το παρών έδωσαν επίσης ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Γιάννης Ιωαννίδης, η συντοπίτισσα προπονήτρια του Marathon Tim Junior dy Maria Polyzou Χριστίνα Γαλανοπουλου, ο Γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας χάντμπολ κ. Σταματιάδης Κώστας με τον υπεύθυνο τύπου της Ομοσπονδίας και έγκριτο δημοσιογράφο κ. Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου, ο υπεύθυνος Δ/θνων σχέσεων και ευρωπαϊκής Αθλητικής πολιτικής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού κ. Διονύσιος Καρακάσης και πολλοί άλλοι.