Περίσσεψε η αγάπη στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Νηπιαγωγείο Ζάρκου

Οι μικροί μαθητές παρουσίασαν το θεατρικό «Η Νύχτα που Γεννήθηκε η Αγάπη» κερδίζοντας τις εντυπώσεις των προσκεκλημένων τους

Περίσσεψε η αγάπη στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Νηπιαγωγείο Ζάρκου το απόγευμα της Πέμπτης. Τα νήπια του χωριού παρουσίασαν ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις και χειροκροτήθηκε από γονείς και συγγενείς των νηπίων.

Οι μικροί μαθητές παρουσίασαν το θεατρικό «Η Νύχτα που Γεννήθηκε η Αγάπη». Το σκηνικό ήταν μαγικό και όπως τόνισε και η κα Ασπασία Λαλλα, ο καιρός φρόντισε, η φύση να ντυθεί κι εκείνη στα λευκά κάνοντας το κλίμα ακόμη πιο όμορφο και γιορτινό. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε μία αναπαράσταση της Γέννησης του Θεανθρώπου. Η Μαρία με το Ιωσήφ μέσα σε μια στάνη με τη συντροφιά των μικρών αστεριών και των βοσκός υποδέχτηκαν τους τρεις μάγους που πρόσφεραν τα δώρα τους. Κι όλοι μαζί γιόρτασαν τραγουδώντας τα παραδοσιακά κάλαντα της Χίου και δίνοντας στο τέλος της γιορτής τις καλύτερες ευχές τους, για τα Χριστούγεννα και το Νέο Χρόνο. Η γιορτή ξεκίνησε σε κλίμα κατάνυξη καθώς ο ιερέας της ενορία του χωριού π. Γεώργιος Διβανές μαζί με τις γυναίκες της Ενορία έψαλλαν ύμνους. Τα παιδιά και οι νηπιαγωγοί κ.κ. Ασπασία Λαλλα και Μαρία Βαμπούλα έδωσαν για ακόμη μια φορά τον καλύτερο εαυτό τους και καταχειροκροτήθηκαν απο τους συγγενείς των παιδιών. Παρόντες στη γιορτή ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Γιάννης Βούλγαρης.