Περιόδευσε και εκτός συνόρων νομού και Φαρκαδόνας η θεατρική ομάδα «ΟΝΑΡ»

Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου μετέβησαν στο Μεσσολόγι και συμμετείχαν στην Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων «Θεάτρου Όψεις» που διεξήχθη στο Αιτωλικό

Η πορεία που ξεκίνησε η Θεατρική ομάδα «ΟΝΑΡ» του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου συνεχίζεται και εκτός συνόρων του Δήμου Φαρκαδόνας και του νομού. Για δεύτερη χρονιά η Θεατρική Ομάδα «ΟΝΑΡ» συμμετείχε στην Θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων «Θεάτρου Όψεις» που διεξήχθη στο Αιτωλικό Μεσολογγίου με την θεατρική παράσταση «Θεράπων Απών».

Σύμφωνα με την «Krini Live» η θεατρική ομάδα ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα των διοργανωτών και συμμετείχε στις εκδηλώσεις μετά από δυο χρόνια απουσίας από τα πολιτιστικά δρώμενα λόγω Covid 19. Πρόκειται για την ένατη πλέον διοργάνωση του Θεατρικού αυτού Θεσμού που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος «Το Αιτωλικό» στην πόλη του Αιτωλικού.

Η ερασιτεχνική ομάδα παρουσίασε το έργο «Θεράπων Απών» μαγεύοντας το κοινό που έσπευσε να την παρακολουθήσει.

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι το «Θεάτρου Όψεις» είναι μια θεατρική συνάντηση, η οποία δεν έχει το διαγωνιστικό χαρακτήρα που έχουν άλλα ερασιτεχνικά φεστιβάλ. Πρόκειται για μια θεατρική γιορτή και βασικός της σκοπός είναι να φέρει σε επικοινωνία το κοινό με το θέατρο και ταυτόχρονα να υπάρξει ένας γόνιμος θεατρικός διάλογος ανάμεσα στις ομάδες που συμμετέχουν.

Το «Θεάτρου Όψεις», έχει γίνει πια θεσμός στην πόλη και στο Δήμο της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.