Στην Αυστρία φιλοξενούμενος από τον συνδημότη Κώστα Παπαναστασίου ο Δημήτρης Σαραβάκος

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού συνδέεται με χρόνια φιλία με τον συνδημότη επιχειρηματία από τον Κλοκοτό

Πέραν της αγάπης για το ποδόσφαιρο αλλά και την ομάδα του Παναθηναϊκού τους συνδέει μια χρόνια φιλία. Αν και οι συναντήσεις τους δεν είναι πολύ συχνές λόγω επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, όταν φτάνει η στιγμή της αντάμωσης έχουν τόσα πολλά να θυμηθούν κι άλλα τόσα να πουν.

Ο λόγος για τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Δημήτρη Σαραβάκο και τον συνδημότη με καταγωγή από τον Κλοκοτό και διαμονή στο Γκρατς της Αυστρίας, Κώστα Παπαναστασίου.

Ο συνδημότης που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον κλάδο της Εστίασης στην Αυστρία, υποδέχτηκε πρόσφατα τον αγαπημένο του φίλο Δημήτρη Σαραβάκο, ο οποίος βρέθηκε στην Αυστρία για να παρακολουθήσει κάποιους παίκτες στα πλαίσια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε.

Σαφώς και η συζήτηση πέραν των άλλων περιστράφηκε και στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, στην μεγάλη ομάδα του Παναθηναϊκού και στους φετινούς στόχους, καθώς διανύουμε περίοδο μεταγραφών και τα επιτελεία όλων των ομάδων «σκαλίζουν» τις αγορές για να δυναμώσουν το ρόστερ τους.