Παρεμβάσεις από τη ΔΕΥΑΦ για την ύδρευση του Γριζάνου

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΕΡΙΒΑΚΗΣ

Όπως εξηγεί ο δήμαρχος Φαρκαδόνας και πρόεδρος της ΔΕΥΑΦ κ. Θανάσης Μεριβάκης έχει υλοποιηθεί πλήρης κατασκευή νέου εσωτερικού δικτύου ύδρευσης με αγωγούς από PVC σε ολόκληρο τον οικισμό του Γριζάνου

Σε παρεμβάσεις που στοχεύουν στην επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν το δίκτυο ύδρευσης του δημοτικού διαμερίσματος Γριζάνου προχώρησε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας.

Όπως εξηγεί ο δήμαρχος Φαρκαδόνας και πρόεδρος της ΔΕΥΑΦ κ. Θανάσης Μεριβάκης έχει υλοποιηθεί πλήρης κατασκευή νέου εσωτερικού δικτύου ύδρευσης με αγωγούς από PVC σε ολόκληρο τον οικισμό του Γριζάνου, σε αντικατάσταση του παλιού δικτύου ύδρευσης, το οποίο ήταν κατασκευασμένο από σωλήνες αμιάντου.

Όπως υποστηρίζει ο δήμαρχος πλέον απομένει να εκτελεστεί η απομόνωση κάποιων τμημάτων του παλαιού δικτύου ύδρευσης από το νέο δίκτυο ύδρευσης.

Η αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων τμημάτων του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του Γριζάνου, ήταν απολύτως αναγκαία σύμφωνα με το κ. Μεριβάκη, και κατ΄ αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα της ανεπάρκειας πόσιμου ύδατος και της υγιεινής κατάστασης αυτού.

ΓΡΙΖΑΝΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ