Εθιμοτυπικές επισκέψεις πραγματοποίησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας και ο Διευθυντής Αστυνομίας Τρικάλων σε Αρχές του νομού Τρικάλων

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Ιωάννης ΤΟΛΙΑΣ και ο Διευθυντής Αστυνομίας Τρικάλων, Α/Δ’ κ. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων τους, επισκέφθηκαν σήμερα (22-02-2018) Αρχές και φορείς του νομού Τρικάλων.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας και ο Διευθυντής Αστυνομίας Τρικάλων συναντήθηκαν με το Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομο, το Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητο, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, κ. Χρήστο Μιχαλάκη, το Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτριο Παπαστεργίου, το Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Χρήστο Σινάνη και το διοικητή της ΣΜΥ Τρικάλων, Ταξίαρχο κ. Δημήτριο ΤΣΙΠΙΔΗ.

Οι λειτουργοί της Εκκλησίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των στρατιωτικών Αρχών ευχήθηκαν στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας και το Διευθυντή Αστυνομίας Τρικάλων καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα, ενώ συζητήθηκαν διάφορα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.