Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Φανερωμένης συναντήθηκαν στα γήπεδα

Μετά από δυο χρόνια πανδημίας οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που χάρισαν χρυσές σελίδες στην Α.Ο. Φανερωμένης θέτουν στόχους με κυρίαρχο να φέρουν τους νέους κοντά στο ποδόσφαιρο και τον Αθλητισμό

Υπήρξε μια αναμέτρηση που το αποτέλεσμα δεν είχε καμιά σημασία. Αντίθετα στόχος της ήταν να φέρει το κόσμο στο γήπεδο, στον αθλητισμό, αλλά και να έρθουν στις μνήμες των παλιότερων μεγάλες στιγμές που έζησε η Αθλητική Ομάδα Φανερωμένης.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Φανερωμένης διεξήχθη στο γήπεδο του χωριού. Η αντίπαλη ομάδα απαρτιζόταν από πρώην παίκτες που δεν διαμένουν στο χωριό, αλλά έλκουν την καταγωγή τους από την κοινότητα. Παλιότερα κάποιοι εξ αυτών συμμετείχαν ως παίκτες στην ομάδα της Φανερωμένης, χαρίζοντας χρυσές σελίδες στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελούσε θεσμό για το χωριό της Φανερωμένης. Ωστόσο στα χρόνια της πανδημίας, αυτός ο θεσμός όπως και πολλοί άλλοι, ήρθαν να εκτραπούν, εξαιτίας των περιορισμών και των μέτρων.

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου όλοι αυτοί οι άνθρωποι συναντήθηκαν εκ νέου στο γήπεδο του χωριού, για να αγωνιστούν και να δώσουν πνοή στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που πριν λίγα χρόνια ήταν από τους στυλοβάτες της ομάδας που αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία, κάνοντας πρωταθλητισμό, στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής με την άνοδο στην Α’. Το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης δεν έχει καμιά σημασία. Η κίνηση αυτή, καθώς και ο κόσμος που συγκεντρώθηκε να παρακολουθήσει αυτόν τον αγώνα απέδειξε ότι ο Α.Ο. Φανερωμένης έχει την δυναμική για να κάνει την επιστροφή.

Ο χρόνος θα δείξει!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.