Ενθουσίασαν οι γυναίκες της Κρήνης κατά την απόδοση των Εγκωμίων του Επιταφίου

Η προετοιμασία των γυναικών ξεκίνησε προ εβδομάδων προκειμένου να αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο τα Εγκώμια, μπροστά στον Επιτάφιο και στο Άχραντο Σώμα του Χριστού

Ενθουσίασαν κατοίκους και επισκέπτες ομάδα γυναικών της Κρήνης, οι οποίες το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής έψαλαν τα Εγκώμια του Επιταφίου, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων.

Η προετοιμασία των γυναικών ξεκίνησε προ εβδομάδων προκειμένου να αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο τα Εγκώμια, μπροστά στον Επιτάφιο και στο Άχραντο Σώμα του Χριστού.

Με τις βελούδινες φωνές του, απέδωσαν τα Εγκώμια και του Επιτάφιους Ύμνους, με τον καλύτερο τρόπο, αποσπώντας ένα μεγάλο μπράβο από τους συγχωριανούς και τους επισκέπτες της κοινότητας. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, με την απόδοση ύμνων της Σταυρώσεως του Χριστού.

Με την ολοκλήρωση των Εγκωμίων ακολούθησε η περιφορά του Επιταφίου, δια μέσω κεντρικών δρόμων του χωριού, προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτου, π. Βαρνάβα.

Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις αναμένεται να κορυφωθούν σήμερα το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου με την τέλεση της Ακολουθίας της Παννυχίδος στις 11 το βράδυ και αμέσως μετά την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία.