Παιδική αλληλεγγύη και ευαισθησία

Μαθητές του νομού ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Δ.Π.Ε. Τρικάλων συγκέντρωσαν τετράδια, τσάντες, μολύβια και άλλα σχολικά είδη τα οποία μοιράστηκαν στους μαθητές, των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Ζάρκου και Διάσελλου

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ευαισθησία των μαθητών δημοτικών σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων στο κάλεσμα Διεύθυνσης για την συλλογή ειδών με σκοπό την προσφορά στους συμμαθητές τους δυο σεισμόπληκτων χωριών του Δήμου Φαρκαδόνας.

Συγκεκριμένα η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κάλεσε τα σχολεία του νομού να συγκεντρώσουν είδη τα οποία θα προσφερόταν στους μαθητές των δημοτικών σχολείων του Ζάρκου και Διασέλλου, κοινότητες που επλήγησαν από το σεισμό και οι μαθητές καλούνται πλέον να κάνουν μαθήματα είτε σε άλλα κτήρια πέραν αυτών που είχαν συνηθίσει μέχρι και πριν την 3η Μαρτίου είτε σε κοντέινερ.

Ειδικότερα οι μαθητές του νομού ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Δ.Π.Ε. Τρικάλων συγκέντρωσαν τετράδια, τσάντες, μολύβια και άλλα σχολικά είδη τα οποία μοιράστηκαν στους μαθητές, των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Ζάρκου και Διάσελλου. Οι μαθητές, και οι εκπαιδευτικοί των παραπάνω σχολείων ευχαριστούν θερμά τους συμμαθητές τους για την πράξη αυτή συμπαράστασης, κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης!!!