Ουρές στις τράπεζες για τις πληρωμές

Δεκάδες πολίτες που θέλησαν να εξυπηρετηθούν εξαιτίας του συνωστισμού που επικρατούσε τόσο εντός, όσο και εκτός των τραπεζών, δεν τα κατάφεραν

Πραγματικά οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν την κατάσταση που διαδραματίστηκε σήμερα στα καταστήματα των τραπεζών του Δήμου Φαρκαδόνας και των Τρικάλων.

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, οι Φαρκαδόνιοι έσπευσαν να τακτοποιήσουν εκκρεμότητες, αλλά και οι συνταξιούχοι να λάβουν τα χρήματα των συντάξεών τους.

Τα πρώτα δείγματα για την κατάσταση που θα επικρατούσε το πρωί της Πέμπτης δινόταν, από τις 07:30 το πρωί, όταν μπροστά από τα Αυτόματα Μηχανήματα Ανάληψης Μετρητών σχηματιζόταν ουρές κυρίως από συνταξιούχους. Κι έτσι έγινε…

Δεκάδες πολίτες που θέλησαν να εξυπηρετηθούν εξαιτίας των προβλημάτων και του συνωστισμού που επικρατούσε τόσο εντός, όσο και εκτός των τραπεζών, δεν τα κατάφεραν. Οι υπομονετικοί πάλι τα κατάφεραν έστω και στην εκπνοή της λήξης του ωραρίου επισκεψιμότητας των πολιτών.

Από νωρίς το πρωί, πριν ακόμη ανοίξουν τα τραπεζικά καταστήματα προς το κοινό η προσέλευση των πολιτών ήταν έντονη μιας και από τις 07:30 π.μ. η επισκεψιμότητα έξω από τις τράπεζες ήταν έντονη με την ελπίδα απόκτησης μιας καλής σειράς.

Λίγες ώρες αργότερα οι ουρές που σχηματιζόταν τόσο εντός των καταστημάτων, όσο και εκτός στα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων ήταν ιδιαίτερα μεγάλες.

Ο εκνευρισμός από την πολύωρη αναμονή, ήταν έντονος από πλευράς συναλλασσόμενων που έσπευδαν είτε να υπομένουν την ταλαιπωρία, είτε να εγκαταλείπουν τη προσπάθεια διευθέτησης των υποχρεώσεών τους.

Και η ταλαιπωρία αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα αλλά και την επόμενη εβδομάδα πλησιάζοντας στην εκπνοή του χρόνου.