Καταθέτουν τις πινακίδες οι Τρικαλινοί

Από τις αρχές του χρόνου μέχρι και σήμερα έχουν κατατεθεί 2.250 πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων και δικύκλων

Αυξημένη χαρακτηρίζεται η κίνηση στην Εφορία Τρικάλων και δη στο Τμήμα Οχημάτων με τους Τρικαλινούς να σπεύδουν να παραδώσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων προκειμένου να αποφύγουν τα τέλη κυκλοφορίας. Φυσικά από την όλη ιστορία δεν θα μπορούσαν να λείπουν και Φαρκαδόνιοι, που αποφάσισαν ή θα αποφασίσουν να καταθέσουν τις πινακίδες.

Φυσικά δεν είναι μόνο τα τέλη κυκλοφορίας, οι αυξημένες για πολλούς τιμές των καυσίμων σε συνδυασμό με την οικονομική δυσπραγία ωθούν για μια ακόμη χρονιά πολλούς ιδιοκτήτες δικύκλων και οχημάτων να παραδώσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Όλο το χρόνο, πολλοί περισσότερο από τα τέλη Νοέμβρη μέχρι και σήμερα, η κίνηση χαρακτηρίζεται αυξημένη από τους αρμόδιους υπαλλήλους της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας Τρικάλων. Φτάνει να σημειωθεί ότι από τις αρχές του χρόνου μέχρι και το Νοέμβριο, σύμφωνα με τον αρμόδιο υπάλληλο της ΔΟΥ Τρικάλων κ. Ηρακλή Πούλια είχαν κατατεθεί 1.800 πινακίδες κυκλοφορίας. Ο αριθμός μέσα στο Δεκέμβριο αυξήθηκε, ως ήταν άλλωστε αναμενόμενο. Από τις αρχές Δεκεμβρίου ο αριθμός των κατατιθέμενων πινακίδων αυξήθηκε, αγγίζοντας τις 2.250, μιας και το μήνα που διανύουμε κατατέθηκαν 420 επιπλέον πινακίδες.

Από την πλευρά τους στελέχη της Υπηρεσίας αναμένουν αύξηση της κίνησης μετά τα Χριστούγεννα, πλησιάζοντας προς το τέλος του έτους. Κάτι ανάλογο δηλαδή που παρατηρούνταν τα προηγούμενα έτη, όταν πλησιάζοντας προς το τέλος του χρόνου, οι ενδιαφερόμενοι έσπευδαν να καταθέσουν τις πινακίδες τους.

Οι υπάλληλοι δηλώνουν πανέτοιμοι για την εξυπηρέτηση του κοινού και την διευκόλυνση του.