Όρτσα με ανοιχτά πανιά στην εγκυρότητα και στη συνέπεια

Το «KriniLive» θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα για την ενημέρωση των αναγνωστών σε τοπικό και πολιτικό επίπεδο

Μετά από ένα 15νθημερο ανάπαυλας, το «KriniLive» είναι εδώ για να συνεχίσει δυναμικά την ενημερωτική του πορεία για τους κατοίκους του Δήμου Φαρκαδόνας, των καταγόμενων από την περιοχή μας, που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γενικότερα όλων εκείνων που εμπιστεύονται σε καθημερινή βάση την ηλεκτρονική μας εφημερίδα για την ενημέρωση και την πληροφόρησή τους.

Τα μηνύματα που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες της ενημερωτικής αδράνειας από φίλους αναγνώστες, μας γέμισαν ικανοποίησαν, μας πείσμωσαν και μας έκαναν ακόμη πιο δυνατούς να συνεχίσουμε το ταξίδι που ξεκινήσαμε προ τριετίας για τη δική σας ενημέρωση.

Μετά και τις προτροπές και τις παροτρύνσεις που δεχτήκαμε από αναγνώστες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να συνεχίσουμε την ενημέρωση και στο πολιτικό κομμάτι, μιας και με παλιότερη ανάρτηση, ενημερώναμε ότι δεν θα συνεχίσουμε την πληροφόρηση σε πολιτικό επίπεδο, αιτήματα αρκετών αναγνωστών μας ώθησαν στην απόφαση να συνεχίσουμε κι σε αυτό το κομμάτι.

Πλέον δηλώνουμε παρόντες σε όλες τις εξελίξεις καθώς η εμπιστοσύνη και η αγάπη όλων σας, μας κάνει πιο δυνατούς.

Μας κάνει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας, εκτιμώντας, κρίνοντας και αποφασίζοντας, χωρίς δεσμεύσεις, αλλά με ανοιχτά πανιά στην εγκαιρότητα, στην εγκυρότητα και στην συνέπεια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ