Επικράτησαν των εκπαιδευτικών οι Φαρκαδόνιοι Αγροτοκτηνοτρόφοι

Στην 5 Αγωνιστική του Πρωταθλήματος των εργαζομένων του Δήμου Τρικκαίων, οι Αγροτοκτηνοτρόφοι αγωνίστηκαν και κατάφεραν να βγουν νικητές

Οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Φαρκαδόνας δεν ακολουθούν ανοδική πορεία μονάχα σε επαγγελματικό επίπεδο. Επιτυχημένα βαδίζουν και στον Αθλητισμό μέσα από την σύσταση της ομάδας μπάσκετ που συνεχίζει να καταγράφει ανοδική πορεία.

Στην 5η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος των εργαζομένων του Δήμου Τρικκαίων, οι Αγροτοκτηνοτρόφοι αγωνίστηκαν και κατάφεραν να βγουν νικητές. Απέναντί τους είχαν την ομάδα των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και μετά από ένα εξαιρτετικό σε θέαμα ματς κατάφεραν να επικρατήσουν με 46-35.

Ειδικότερα το νικηφόρο προφίλ των Αγροτοκτηνοτρόφων φάνηκε από το 1ο δεκάλεπτο που έκελισε με σκορ 16-12. Αν και τα δύο δεκάλεπτα δεν είχαν τα επιθυμητά απότελέσματα καθώς το σκορ ήταν 25-26 και 27-27, το πείσμα της τοπικής μας ομάδας έφερε νικηφόρο αποτέλεσμα αυτό του 45-36.

Οι σκόρερ των Φαρκαδόνιων ήταν: Σπήλιος 15 (3) , Κωνσταντέλλος 13 (1), Τσιούφης 11 (3), Μπιτήρνας 3 (4), Παπαθεοδοσίου 2 (3), Χαλβατζάς 2.