ΟΙΧΑΛΙΑ: Αρνητικά όλα τα σημερινά (120) τεστ για κορονοϊό

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε σήμερα 120 δειγματοληψίες από τις οποίες δεν προέκυψε κανένα θετικό κρούσμα κορονοϊού

Δυναμική χαρακτηρίστηκε η συμμετοχή των κατοίκων της Οιχαλίας στη διαδικασία υποβολής ράπιτ τεστ που διεξήχθη άκρως επιτυχημένα το πρωί της Τετάρτης στο χωριό.

Όπως κατέγραψε η «ΚΡΗΝΗ LIVE» η οποία βρέθηκε παρούσα στη διαδικασία, υποβλήθηκαν σε τεστ 120 άτομα, τα οποία μετά την δειγματοληψία προέκυψαν αρνητικά.

Τα τεστ διοργανώθηκαν από το τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ υπό το συντονισμό της συντοπίτισσας ιατρού κα Δήμητρα Νάτσινα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Φαρκαδόνας και την κοινότητα Οιχαλίας.

Στην όλη διαδικασία έδωσαν το παρών ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Ευάγγελος Παθέκας, καθώς επίσης και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας κ. Βασίλης Αγγέλης.

Τις ευχαριστίες προς τους συγχωριανούς του που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ιδίου αλλά και του ΕΟΔΥ και συμμετείχαν στη διαδικασία, εξέφρασε ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Παθέκας. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την κα Νάτσινα για το ενδιαφέρον της και τον άρτιο συντονισμό, δηλώνοντας πως τέτοιες ενέργειες, σαν κι την σημερινή, δηλώνουν το έντονο ενδιαφέρον των εμπλεκόμενων υπηρεσιών για την προστασία της υγείας των πολιτών όλων του Δήμου και του νομού.

Εντωμεταξύ σήμερα σε επίπεδο νομού διενεργήθηκαν συνολικά 504 Rapid tests με ένα θετικό κρούσμα.