Οι Χριστουγεννιάτικες αγορές ακούν στο όνομα «ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ»

Δυο καταστήματα σε Τρίκαλα και Πύλη προσφέρουν σε ασυναγώνιστες τιμές επώνυμα είδη ένδυσης και υπόδησης για όλες τις ηλικίες DSQUARED2, LACOSTE, DIESEL, BOSSSHOES, NAVY&GREEN, GUESS, WELLENSTEYN, USPOLO, NAUTICA, FRANKLIN&MARSHAL, MAYORAL, ONLY, KHUJO

Οι γιορτινές αγορές στην πόλη των Τρικάλων ακούνε σε ένα όνομα. Όλοι οι δρόμοι ντόπιων και επισκεπτών σε αυτές τις γιορτές οδηγούν στα δυο εμπορικά καταστήματα Καρακικές, σε δυο άκρους τουριστικούς, γιορτινούς προορισμούς στα Τρίκαλα και στην Πύλη.

Και σε αυτές τις γιορτές τα καταστήματα Καρακικές, κεντρίζουν την προσοχή όλων των Τρικαλινών και κατ’ επέκταση των επισκεπτών. Δυο καταστήματα γεμάτα με επώνυμα είδη ένδυσης και υπόδησης για τον άνδρα, την γυναίκα, τον έφηβο, το παιδί.

DSQUARED2, LACOSTE, DIESEL, BOSSSHOES, NAVY&GREEN, GUESS, WELLENSTEYN, USPOLO, NAUTICA, FRANKLIN&MARSHAL, MAYORAL, ONLY, KHUJO. Όλα σε ασυναγώνιστες τιμές που δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

Με συνεχόμενο ωράριο από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ σε όλη την περίοδο των γιορτών υπεύθυνοι των καταστημάτων και υπάλληλοι είναι έτοιμοι να μας εξυπηρετήσουν κι εμείς από την πλευρά μας να χαρούμε τις αγορές.

♦️Karakikes shopping center στο κέντρο των Τρικάλων επί της Ιουλιέτας Αδάμ 12 και μόλις

Τηλ. 2431077600

♦️Emporiko Kentro Karakikes στην πύλη στον δρόμο για Ελάτη – Περτούλι 13 χλμ. από τον ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ! 

Πύλη Τρικάλων Τηλ. 2434022622.