Χρήστος Μιχαλάκης: Δεν ξεχωρίζει μεγάλα και μικρά χωριά, ενδιαφέρεται και βοηθάει τους πάντες

Άμεση εκτέλεση στο Αχλαδοχώρι αποστραγγιστικών έργων, τα οποία αιτήθηκε ο πρόεδρος του χωριού, Βασίλης Κουτσοδήμος, για να αποτραπούν πλημμυρικά φαινόμενα

Άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις έγινε δεκτό το αίτημα του προέδρου του Αχλαδοχωρίου, Βασίλη Κουτσοδήμου, από τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστου Μιχαλάκη, για την δημιουργία αποστραγγιστικών έργων στην κοινότητα.

Τα έργα, όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της κοινότητας κρινόταν απολύτως απαραίτητα για το χωριό, αποτρέποντας μελλοντικά και ειδικά την περίοδο του χειμώνα, πλημμυρικά φαινόμενα.

Το αίτημα κατατέθηκε από τον πρόεδρο στον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη, ο οποίος άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις χρηματοδότησε μέσω της Περιφέρειας τα αποστραγγιστικά έργα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της κοινότητας, ευχαριστεί δημόσια τον αντιπεριφερειάρχη, τονίζοντας ότι το ενδιαφέρον του δεν περιορίζεται στο κέντρο του νομού. Το ενδιαφέρον του είναι άμεσο και συγκινητικό ακόμη και για τα πιο μικρά χωριά, όπως αυτό του Αχλαδοχωρίου, που δεν παύει κι αυτό παρά τους λιγοστούς κατοίκους και την μικρή έκταση να ταλαιπωρείται από προβλήματα.

«Οι ευχαριστίες τόσο οι δικές μου, όσο και των 100 περίπου μόνιμων κατοίκων του χωριού είναι κάτι παραπάνω από θερμές. Ο αντιπεριφερειάρχης για μια ακόμη φορά έδειξε την ευαισθησία του και το έντονο ενδιαφέρον του, αποδεικνύοντας την αγάπη του για όλο το νομό και τους κατοίκους του», σημειώνει ο κ. Κουτσοδήμος.

Ο πρόεδρος του Αχλαδοχωρίου δεν παρέλειψε επίσης να στείλει και τις ευχές του προςτους στχγωριανούς του και σε όλο τον κόσμο για καλές γιορτές με υγεία και δύναμη!!