Παρών στη σύσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη με παραγωγικούς φορείς ο Κων/νος Παπαευθυμίου

Ο πολιτευτής του ΚΙΝ.ΑΛ.  συμμετείχε στην σύσκεψη με την θεσμική ιδιότητα του αναπληρωτή γραμματέα Επιχειρηματικότητας μεταφέροντας τα προβλήματα των μικρομεσαίων συναδέλφων του

Με την θεσμική ιδιότητα του αναπληρωτή γραμματέα Επιχειρηματικότητας, συμμετείχε ο Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου, στην πρώτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο νέος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πολιτευτής του ΚΙΝ.ΑΛ., συμμετείχε στην συνάντηση που συγκάλεσε ο πρόεδρος με εκπροσώπους των παραγωγών φορέων της ελληνικής οικονομίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας Μιχάλης Κατρίνης και η γραμματέας της, Ευαγγελία Λιακούλη.

Οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν διαδοχικά με τους Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρο Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, Γιώργο Καρανίκα, Πρόεδρο Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και Γιώργο Καββαθά, Πρόεδρο Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας και τους Παύλο Ραβάνη και Κώστα Δαμίγο, Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Κοινός τόπος όλων ήταν ότι τα προβλήματα της ελληνικής μικρομεσαίας επιχείρησης είναι πλέον στα όρια της οικονομικής επιβίωσης, καθώς τόσο το πολυδιαφημισμένο Ταμείο Ανάκαμψης, όσο και η αρνητική πιστωτική επέκταση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος καθιστούν σαφή την αρνητική στάση και οπτική της κυβέρνησης της Ν.Δ απέναντι στην μικρή και μεσαία ελληνική επιχείρηση.