Ο πρόεδρος των Σερβωτών δίνει το παράδειγμα

Προσέφερε προσωπική οικονομική στήριξη στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού, μεταφέροντας το μήνυμα της υποστήριξης και τους εθελοντισμού

Την συμπάθειά του για τον αθλητισμό και τους νέους του χωριού του, μεταφέρει εμπράκτως ο πρόεδρος της κοινότητας Σερβωτών, Θωμάς Θωμόπουλος. Προχώρησε σε μια σημαντική πράξη, που πραγματικά δύσκολα συναντούμε. Ο κ. Θωμόπουλος αποφάσισε να προσφέρει μια προσωπική οικονομική βοήθεια στην αθλητική ομάδα του χωριού του, συμβάλλοντάς στα έξοδά της και στις ανάγκες της.

Όπως και ο ίδιος ανέφερε η κίνηση είχε συμβολικό χαρακτήρα, κι έρχεται να στηρίξει τις ανάγκες που έχει η ομάδα, διανύοντας τη νέα σεζόν.

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας, δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο για την προσφορά, με τον ίδιο να καλεί τους νέους του χωριού να συνεχίζονται να μάχονται όχι μόνο στα γήπεδα αλλά και για την ζωή που έχουν μπροστά τους.

Εξάλλου ο Αθλητισμός αποτελεί μια διέξοδο για τους νέους, συμβάλλοντας σε πολλούς τομείς. Ο αθλητισμός εξήγησε ο πρόεδρος θα πρέπει να αποτελέσει τρόπο ζωής, ειδικά για τους νέους μας, και τις μικρότερες ηλικίες.