Ο Κλοκοτός τιμά την μνήμη του Αγίου Μηνά

Απότμημα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μηνά φυλλάσσεται στον ενοριακό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλοκοτού για την προστασία των ξενιτεμένων

Τον Προστάτη των Ξενιτεμένων, Άγιο Μηνά, απότμημα του Λειψάνου του φυλάσσεται από το 2016 στον ενοριακό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλοκοτού (η έλευση είχε καλυφτεί από την «ΚΡΗΝΗ LIVE») θα τιμήσουν οι κάτοικοι του χωριού το διήμερο 10 και 11 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 5:30 του απογεύματος της Τετάρτης, παραμονή της εορτής, αναμένεται να τελεστή ο πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ.κ.  Χρυσοστόμου.

Ανήμερα της εορτής, το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να τελεστή ο Όρθρος και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία καθώς επίσης και το Ύψωμα του Αγίου.

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του χωριού προσκαλεί όλους τους κατοίκους της κοινότητας να παραστούν στις εκδηλώσεις και να προσευχηθούν από κοινού για όλους τους ξενιτεμένους του χωριού, αλλά και του Δήμου ευρύτερα για υγεία και μακροημέρευση.