Νέο τραγούδι για τον βιρτουόζο κιθαρίστα, Kiriakos GP (Κυριάκο Μπουλούμπαση)

Ο Οιχαλιώτης μουσικός Κυριάκος Μπουλούμπασης μέσα από το άλμπουμ του και το video clip επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό γύρω από τους ορατούς κινδύνους που επιφέρει σήμερα η κλιματική αλλαγή και η υπερθέρμανση του πλανήτη

Ο Κυριάκος Μπουλούμπασης, με καταγωγή την Οιχαλία του Δήμου Φαρκαδόνας δεν χρειάζεται συστάσεις. Αποτελεί ένα ιδιαίτερα γνωστό πρόσωπο στο χώρο της Μουσικής σε Ελληνικό και διεθνές επίπεδο, μετά τις μουσικές συνεργασίες αλλά και τις εμφανίσεις του, σε μουσικά θεάματα αλλά και συναυλίες. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, με πλούσιες ανησυχίες, σε πολλά ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα, ο Κυριάκος, εξωτερικεύει την σκέψεις και τους προβληματισμούς του μέσα από την δουλειά του, μέσα από τα τραγούδια του. Δουλειά που κεντρίζει πάντα την προσοχή και αποκομίζει τους καλύτερους σχολιασμούς από τους ειδικούς στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και από το κοινό.

Ο Έλληνας βιρτουόζος κιθαρίστας, Kiriakos GP (Κυριάκος Μπουλούμπασης), κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι από το επερχόμενο ομότιτλο άλμπουμ Future Vision. 

Στο μπάσο συμμετέχει ο Marcus Siepen των Blind Guardian και  Demons and Wizards. Το artwork του άλμπουμ αντλεί τη θεματολογία του από την κλιματική αλλαγή, ενώ το video clip επιχειρεί μέσα από τα σαφή μηνύματα που περνάει να ευαισθητοποιήσει το κοινό γύρω από τους ορατούς κινδύνους που επιφέρει σήμερα η κλιματική αλλαγή και η υπερθέρμανση του πλανήτη.

Στο επόμενο διάστημα αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε video κι άλλα τραγούδια από το νέο άλμπουμ  του καλλιτέχνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO