Μια ομάδα ανθρώπων έρχεται να ψυχαγωγήσει και να αλλάξει το καταθλιπτικό τοπίο

Θεατρική παράσταση ανεβάζει στις 12 Σεπτεμβρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζάρκο με τη διασκευή του έργου του Τάσου και της Γκόλφω

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζάρκου έρχεται να μετατρέψει το φόβο, το άγχος και την ανασφάλεια σε δημιουργικότητα και προετοιμάζεται να δώσει μια θεατρική παράσταση, προσπαθώντας να ανατρέψει το άσχημο κλίμα που δημιούργησε η πανδημία στο τόπο.

Μια ομάδα νέων ανθρώπων, με αγάπη για τον θέατρο και τις Τέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους και προετοιμάζονται να δώσουν επί σκηνής το καλύτερό τους εαυτό, για να ψυχαγωγήσουν τους συγχωριανούς τους. Μία ομάδα ενηλίκων θα μας συστηθούν επί σκηνής στις 12 Σεπτέμβρη και θα μας θυμίσουν ξανά την ιστορία του Τάσου και της Γκόλφως….αλλιώς.

Γιατί πρέπει στις ιστορίες να έχουν αίσιο και χαρούμενο τέλος! Γιατί όλοι μας πρέπει να πάρουμε τη ζωή μας πίσω κάποια στιγμή. Γιατί ο άνθρωπος αν το θέλει όλα τα μπορεί.

Κι όλα αυτά κόντρα στα άσχημα, τα μελαγχολικά, τα μαύρα, τα δυσοίωνα. Κόντρα σε οτιδήποτε μας έκανε να «παγώσουμε» τη ζωή και την καθημερινότητά μας, με απόλυτο σεβασμό στη δημόσια υγεία και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.