Με τις ομορφότερες της Ελλάδας η Ραφαέλα Πλαστήρα

Η Ραφαέλα με μέρος της καταγωγής της να έλκεται από την Οιχαλία του Δήμου Φαρκαδόνας θα συμμετέχει στα φετινά καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς – Μις Ελλάς – Μις Γιανγκ

«Το μήλο κάτω από τη μηλιά» θα πέσει» αναφέρει το γνωμικό, κάτι που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της συντοπίτισσας Μάρθας Ρίζου και της πανέμορφης κόρης της, Ραφαέλας Πλαστήρα, που διεκδικεί ένα από τους τίτλους των φετινών καλλιστείων. Η εντυπωσιακή Ραφαέλα που ένα μέρος της καταγωγής της έλκεται από την Οιχαλία καθώς αποτελεί γενέτειρα της μητέρας της Μάρθας Ρίζου, προετοιμάζεται για τα φετινά καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς – Μις Ελλάς – Μις Γιανγκ. Η Ραφαέλα διεκδικεί με αξιώσεις έναν από τους προαναφερόμενους τίτλους, μιας και η εντυπωσιακή της εμφάνιση, ο αέρας και η ομορφιά που έλαβε από τους γονείς της και δη από την μητέρα της που μοιάζουν αρκετά, της δίνουν αβαντάζ στο φετινό διαγωνισμό. Η Ραφαέλα η οποία ζει στο εξωτερικό παλιότερα επισκεπτόταν την Ελλάδα περνώντας τις καλλοκαιρινές διακοπές κι όχι μόνο στους παππούδες της και γενικότερα σε συγγενικά πρόσωπα. Έχει αρκετούς φίλους στην Ελλάδα ενώ δεν χάνει την ευκαιρία, να επισκεφτεί τη γενέτειρα των γονιών της ακόμη και σήμερα.

Τα καλλιστεία αναμένεται να διεξαχθούν στο «θέατρο Αλάμπρα» στις 16 Οκτωβρίου με οικοδέσποινα της βραδιάς την ηθοποιό Μαρία Κορινθίου. Οι νικήτριες του διαγωνισμού κάθε χρόνο εκπροσωπούν την Ελλάδα στους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς Μις Υφήλιος, Μις Κόσμος, Miss International και Μις Ευρώπη.

Ευχή όλων η Ραφαέλα να κατακτήσει το τίτλο της ομορφότερης Ελληνίδας για το 2019 και να συνεχίσει με την κατάκτηση άλλων τίτλων σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο.

Καλή επιτυχία Ραφαέλα!!!