Ποιος υλοποίησε το έργο;

Μένεται η κόντρα για το ποιος υλοποίησε τα έργα στην περιοχή της Φαρκαδόνας, καθώς όλοι τα θεωρούν δικά τους…λες και τα έφεραν από τα σπίτια τους

Μεγάλη κουβέντα αναπτύσσεται τις τελευταίες ημέρες, αλλά και κατά το παρελθόν για έργα που εκτελέστηκαν ή θα εκτελεστούν μελλοντικά. Η κουβέντα εστιάζεται γύρω από το ποιος ή ποιοι συνέβαλαν στην εκτέλεση ενός έργου όπως επίσης για τις προσπάθειες που αναπτύχτηκαν κατά καιρούς.

Η κόντρα λοιπόν μένεται μιας οι «μεν και οι δε» ισχυρίζονται ο καθένας από την πλευρά τους ότι το έργο είναι δικό τους.

Το κάθε έργο δεν είναι «ούτε των μεν, ούτε τον δε», μιας και το έφεραν από το σπίτι τους. Για να είναι δικό σου ένα έργο, θα έπρεπε να το εκτελέσεις με δικά σου χρήματα. Είναι του λαού που πληρώνει, φορολογείται και περιμένει έργα και πράξεις, να δει επί της ουσίας ότι τα χρήματα που πληρώνει με ιδρώτα και αίμα πολλές φορές και τα στερείται, πιάνουν τόπο.

Σαφώς και ο ρόλος του αιρετού είναι η καθημερινή προσπάθεια, στο να φέρνει έργα στην περιοχή, να πιέζει και σε καμιά περίπτωση να μην διατυμπανίζει το τι έπραξε. Έπραξε τα αυτονόητα, εξάλλου γι΄ αυτό εκλέχτηκε για να προσφέρει στον τόπο. Εξάλλου γι’ αυτό πληρώνεται και σε καμιά περίπτωση δεν εργάζεται αφιλοκερδώς.

Το έργο δεν είναι κανενός αιρετού, ανήκει στους πολίτες γιατί με τα δικά τους χρήματα υλοποιούνται τα έργα.

Καλό θα είναι εδώ στο Δήμο Φαρκαδόνας και ευρύτερα, γιατί μονάχα εδώ συμβαίνει αυτό να χαμηλώσουμε τους τόνους για το ποιος έκανε τι. Όλοι έπραξαν αυτά που ήταν αυτονόητα και δεδομένα να πράξουν.

Τώρα αν έγιναν έργα πολλά ή λίγα, αυτό θα το κρίνει ο καθένας ξεχωριστά πολίτης. Ας κοιτάξουμε λοιπόν το μέλλον κι ας αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν.

Για τα αυτονόητα οι «κοκορομαχίες» ας σταματήσουν…