Με ανοιξιάτικα χρώματα και αρώματα πλημμύρισε η πλατεία της Φαρκαδόνας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση «ομορφαίνουμε την πλατεία» που εμπνεύστηκε ο πρόεδρος της κοινότητας, Θάνος Κούτσικος, και συνάντησε την θετική ανταπόκριση, πολιτών και συλλογικοτήτων

Με ανοιξιάτικα χρώματα και αρώματα γέμισε το πρωί της Κυριακής η πλατεία της Φαρκαδόνας. Χρώματα και αρώματα λουλουδιών που φυτεύτηκαν από πολίτες της Φαρκαδόνας σε παρτέρια και χώρους της πλατείας, ομορφαίνοντας το τοπίο.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» το έναυσμα δόθηκε από τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Φαρκαδόνας κ. Θάνο Κούτσικο, ο οποίος προ ημερών απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους της Φαρκαδόνας και τις συλλογικότητες να σπεύσουν την Κυριακή, μετά τη Θεία Λειτουργία, στην πλατεία με ένα λουλούδι και το σκαλιστήρι τους, προκειμένου όλοι μαζί να δώσουν ένα ανοιξιάτικο τόνο στο κέντρο της έδρας του Δήμου, χώρος που καθημερινά δέχεται έντονη επισκεψιμότητα.

Το κάλεσμα του προέδρου συνάντησε θερμούς υποστηρικτές, οι οποίοι το πρωί της Κυριακής με το σπεπαράκι τους κι από ένα τουλάχιστον λουλουδάκι έσπευσαν για να συμμετέχουν στην προσπάθεια για την ομορφιά του κεντρικότερου σημείου της κωμόπολης.

Με την ολοκλήρωση της προσπάθειας «ομορφαίνουμε την πλατεία» πραγματικά το αποτέλεσμα υπήρξε εξαιρετικό. Ο κ. Κούτσικος με τη σειρά του ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές και τα μέλη συλλόγων που συμμετείχαν στην προσπάθεια, επισημαίνοντας ότι ανάλογες πρωτοβουλίες θα αναπτυχτούν στο άμεσο μέλλον και σε άλλα σημεία της Φαρκαδόνας.