Δεν ξεχνά τους σεισμοπαθείς μας η βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα (Βίντεο & Φωτο)

Περιόδευσε σε σεισμόπληκτες περιοχές του Δήμου Φαρκαδόνας και παρέστη στην διανομή δωροεπιταγών των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Κοντά στους σεισμοπαθείς του Δήμου Φαρκαδόνας βρέθηκε για πολλοστή φορά, η βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα. Η Τρικαλινή βουλευτής δεν ξεχνά τους ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από τον εγκέλαδο που χτύπησε την περιοχή, προσπαθώντας να είναι κοντά τους τακτά, καταγράφοντας αγωνίες και προβληματισμούς, δείχνοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον της.

Σύμφωνα με την ΚΡΗΝΗ LIVE η βουλευτής επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το Ζάρκο, την Πηνειάδα, το Κεραμίδι, την Φαρκαδόνα, την Παναγίτσα, και το Γριζάνο, αναπτύσσοντας επαφές με τους φορείς και τους σεισμοπαθείς κατοίκους. Είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα και τις ανάγκες τους, προκειμένου να τα μεταφέρει αρμοδίως. Στο μεταξύ σήμερα το πρωί η κα Παπακώστα συμμετείχε στην διανομή δωροεπιταγών των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης σε σεισμοπαθείς των χωριών της περιοχής. Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης μετά τις πρωτοβουλίες που ανέπτυξε η κα Παπακώστα, προσέφεραν δωροεπιταγές στους σεισμοπαθείς για τα αναγκαία τους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Πρόκειται για μια πράξη ανθρωπιάς και ευαισθησίας που πραγματικά αποκόμισε τα θετικά σχόλια και τις θερμές ευχαριστίες των σεισμοπαθών.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δωροεπιταγές ύψους 6.000€ διανεμήθηκαν σήμερα, στους σεισμόπληκτους του Δ. Φαρκαδόνας και Μετεώρων, με πρωτοβουλία & παρέμβαση της Βουλευτού Κατερίνας Παπακώστα.

Με επιτυχία στέφθηκαν οι επαφές της Βουλευτού Κατερίνας Παπακώστα με τον Όμιλο Σκλαβενίτη.

Η Τρικαλινή Βουλευτής σε πρόσφατη συνάντηση που επεδίωξε με τον C.E.O του Ομίλου Σκλαβενίτη κ. Γεράσιμο Σκλαβενίτη, αιτήθηκε σχετικής χορηγίας προκειμένου να στηριχθούν έτι περαιτέρω, οι σεισμόπληκτοι του Νομού Τρικάλων, που επλήγησαν από τον Εγκέλαδο της 3ης Μαρτίου.

Ο Όμιλος Σκλαβενίτη καλωσόρισε την σπουδαία πρωτοβουλία της κας. Παπακώστα και αντιλαμβανόμενος το μέγεθος των αναγκών, όλων όσων επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό, ανταποκρίθηκε άμεσα, προσφέροντας δωρεά ύψους 6.000€ για αγορές στα ομώνυμα super market του Ομίλου, στον Νομό Τρικάλων.

Η κα. Παπακώστα είχε προχωρήσει απευθείας μετά τον σεισμό, σε επικοινωνία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων Πηνειάδας, Κεραμιδίου, Κρήνης, Παναγίτσας, Γριζάνου και Ζάρκου, του Δήμου Φαρκαδόνας και Λογγά του Δήμου Μετεώρων, προκειμένου να εντοπιστούν και να καταγραφούν οι πληττόμενες οικογένειες και συγκεκριμένα οι οικογένειες που διαμένουν σε container ή σε τροχόσπιτα και όσες φιλοξενούνται ή ενοικιάζουν σπίτια, λόγω του σεισμού.

Η Βουλευτής επισκέφθηκε σήμερα τα παραπάνω χωριά, για να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία διαμοιρασμού των  δωροεπιταγών στους πληττόμενους κατοίκους.

 «Ευχαριστώ τον Όμιλο Σκλαβενίτη για το αμέριστο ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκρισή του σε ένα κοινωνικό αίτημα, προκειμένου να στηρίξουμε τις οικογένειες που χτυπήθηκαν από τον καταστροφικό σεισμό. Με τους Προέδρους των χωριών ήρθαμε σε επικοινωνία και γρήγορα εντοπίστηκαν οι οικογένειες που χρήζουν άμεσης στήριξης και αρωγής. Δεν θα αφήσουμε κανένα συμπολίτη μόνο του…» Δήλωσε μεταξύ άλλων η κα. Παπακώστα.