Μαθητές και γονείς του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων ακολούθησαν τα βήματα του Χριστού

Έγιναν…νονοί και στάθηκαν δίπλα στα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου Τρικάλων με λαμπάδες και δώρα τα οποία παραδόθηκαν την Μεγάλη Τρίτη

Την έμπρακτη αγάπη και την αλληλεγγύη έδειξαν οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων, βαδίζοντας προς την Ανάσταση του Κυρίου. Έδειξαν έμπρακτα αυτά που δίδαξε ο Χριστός κατά την επίγεια παρουσία του στη γη, την αγάπη και την αλληλεγγύη στον πλησίον, ως τον εαυτό του.

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί ένωσαν τα χέρια και ενσάρκωσαν το πραγματικό μήνυμα του Πάσχα.

Αυτό της αγάπης και της ελπίδας για την ζωή. Έγιναν…νονοί και στάθηκαν δίπλα στα παιδιά του Κοινωνικού Παντοπωλείου Τρικάλων με λαμπάδες και δώρα τα οποία παραδόθηκαν την Μεγάλη Τρίτη από τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και τους μαθητές. Γονείς και μαθητές ευχαριστούν θερμά τις καθηγήτριες κ. Καλέργη και κ. Βαλκανιώτη για την σημαντική βοήθεια στο στολισμό καθώς επίσης και τον κύριο Μιχάλη Παναγιώτου για την διάθεση των λαμπάδων. Η φλόγα της Ανάστασης ας λάμψει στις καρδιές όλων μας κρατώντας ζωντανά τα όνειρά μας. Εύχονται παράλληλα η ευλογία του Πάσχα και η χαρά της Άνοιξης να φέρουν ευτυχία.