«Λαχτάρησε» κόσμο σήμερα το πρωί ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Μακρυνιώτης

Προχώρησε στην καύση των κλαδιών που είχαν κοπεί από δέντρα και βρισκόταν σε δημοτικό χώρο εδώ και πολύ καιρό έναντι της έκτασης του ΒΙ.ΠΑ.ΦΑ.

Πράξη τα λεγόμενα του έκανε το πρωί της Τρίτης ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου κ. Γιώργος Μακρυνιώτης.

Προχώρησε στο καθαρισμό δημοτικής έκτασης πλησίον, του οικοπέδου του ΒΙ.ΠΑ.ΦΑ., σημείο στο οποίο είχαν εναποτεθεί κλαδιά δέντρων τα οποία είχαν κλαδευτεί από συνεργεία του Δήμου τα τελευταία χρόνια.

Ο αντιδήμαρχος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο σημείο. Μάλιστα μαζί του είχαν καταφτάσει και υπάλληλοι της Υπηρεσίας. Τα κλαδιά συγκεντρώθηκαν σε ένα σημείο και στη συνέχεια κάηκαν, με τους υπαλλήλους και τον αντιδήμαρχο να λαμβάνουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα.

Σκοπός η βελτίωση της εικόνας του εν λόγω χώρου μέσω της καθαριότητας.

Βέβαια στην θέα του καπνού και της φωτιάς κάποιοι ήρθαν να τρομάξουν θεωρώντας ότι ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στο σημείο και τηλεφωνούσαν στην αστυνομία και στην πυροσβεστική υπηρεσία. Εντούτοις η φωτιά μπήκε για καλό σκοπό μιας και τα κλαδιά και τα διάφορα άλλα υλικά δεν θα μπορούσαν να απομακρυνθούν με άλλο τρόπο.