Κύριος σωστός ο νεοφώτιστος Βασίλης

Στα νερά της κολυμπήθρας βούτηξε το βρέφος της οικογένειας Δημήτρη Γιαννέρη και Στεφανίας Κωστοπούλου

Πραγματικός άνδρας, κύριος σωστός θα έλεγε κανείς, δεν πτοήθηκε από την απομάκρυνση της αγκαλιάς που του προσέφερε ο μπαμπάς του, Δημήτρης Γιαννέρης και η μαμά του Στεφανία Κωστοπούλου. Δεν έβγαλε δάκρυ, ούτε στα χέρια της νονάς του Πασχαλίας Βαρύτη που του χάρισε το όνομα Βασίλειος, όπως φυσικά και στα χέρια του εφημέριου της Κρήνης π. Δημήτριου Καψιώχα που τον βούτηξε παρουσία συγγενών και φίλων από τη Δράμα, γενέτειρα του μπαμπά του και τον δήμο Φαρκαδόνας, τόπο καταγωγής της μητέρας του.

Ο νεοφώτιστος Βασίλης, μόλις 2 μηνών, απέδειξε με τον τρόπο του, ότι είναι ανδράκι σωστό, κλείνοντας και χαμογελώντας κρυφά στα κορίτσια που τον παρατηρούσαν στο πρώτο επίσημο μπάνιο της ζωούλας του.

Το Μυστήριο τελέστηκε το περασμένο Σάββατο στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Κρήνης και ο στολισμός – διακόσμηση του χώρου είχε ως θέμα το Σαφάρι.

Αμέσως μετά το μυστήριο οι γονείς και ο νεοφώτιστος δεξιώθηκαν με τους νονούς, τους συγγενείς και τους καλεσμένους τους στο κοσμικό κέντρο Ποσειδώνιο της Φαρκαδόνας.

Να ζήσει και να είναι ευτυχισμένος στη ζωή του ο νεοφώτιστος Βασίλειος.