Κορυφώνονται αύριο Κυριακή οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου

Μαθητές των σχολείων της περιοχής μας θα παρελάσουν σε Φαρκαδόνα, Οιχαλία και Ταξιάρχες καθώς επίσης και σε χωριά που λειτουργούν δημοτικά σχολεία

Με τη δέουσα τιμή και εθνική υπερηφάνεια θα τιμηθεί αύριο Κυριακή, ανήμερα του Ευαγγελισμού, σε όλο το φάσμα της περιοχής της Φαρκαδόνας, η εθνική επέτειος της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Οι εκδηλώσεις της εθνικής επετείου στο Δήμο Φαρκαδόνας ξεκίνησαν χθες Παρασκευή με την διεξαγωγή των σχολικών εορτών στα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία, τα γυμνάσια και τα λύκεια της περιοχής μας. Συνεχίζονται σήμερα το πρωί με την τέλεση της Δοξολογίας στους τρεις Ιερούς Ναούς των Δημοτικών Ενοτήτων, αλλά και στους υπολοίπους των χωριών της Φαρκαδόνας.

Στις 11:30 το πρωί αναμένονται οι μαθητικές παρελάσεις στην Φαρκαδόνα, στην οιχαλία, στους Ταξιάρχες, αλλά και στα χωριά του Γριζάνου, του Ζάρκου, του Πετρωτού και των Σερβωτών, εκεί όπου λειτουργούν δημοτικά σχολεία.

Λίγο πριν στα Μνημεία Ηρώων των χωριών θα αναπεμφθούν επιμνημόσυνες δεήσεις και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από φορείς και μαθητές.