ΚΛΟΚΟΤΟΣ: Κάτοικοι του χωριού έσπευσαν να πραγματοποιήσουν Rapid tests

Στη σημερινή διαδικασία υποβλήθηκαν σε γρήγορο τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού 87 κάτοικοι, οι οποίοι υπήρξαν αρνητικοί

Αυξημένο υπήρξε το ενδιαφέρον των κατοίκων του Κλοκοτού στη σημερινή διαδικασία των Rapid tests. Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο πλαίσιο των επισκέψεων σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας, στάθμευσε για ένα περίπου δίωρο στην κοινότητα του Κλοκοτού για την διενέργεια γρήγορων τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού.

Στην διαδικασία, όπως κατέγραψε αποκλειστικά η «ΚΡΗΝΗ LIVE», κατά την εκεί παρουσίας της, συμμετείχε ο πρόεδρος του χωριού κ. Θανάσης Κοσμάς, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον ΕΟΔΥ και την συντονίστρια γιατρό του τοπικού κλιμακίου κα Δήμητρα Νάτσινα, καθώς και την Περιφέρεια Θεσσαλίας για το ενδιαφέρον της.

Στον Κλοκοτό διεξήχθησαν 87 τεστ τα οποία στο σύνολό του υπήρξαν αρνητικά.

«Από πλευράς μου οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΕΟΔΥ και στην συντονίστρια ιατρό κα Δήμητρα Νάτσινα. Ευχαριστώ την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο, μιας και η συνεργασία όλων βοήθησε ώστε την τελευταία εβδομάδα στο Δήμο Φαρκαδόνας, να διενεργούνται τα ραπιτ τεστ, μέσω των οποίων εξετάζεται η πορεία και η εξέλιξη της νόσου του κορονοϊού. Τα αποτελέσματα στο χωριό μας, υπήρξαν όλα αρνητικά. Αυτό μας γεμίζει ανακούφιση, αλλά μας οδηγεί και στο συμπέρασμα, ότι όταν προσέχουμε πραγματικά επιτυγχάνουμε το στόχο, που δεν είναι άλλος από το να παραμείνουμε όλοι υγιείς», σημείωσε ο κ. Κοσμάς.

Κλείνοντας αξίζει να υπογραμμιστεί ότι σήμερα από τον Κλοκοτό έπεσε και η αυλαία των εβδομαδιαίου προγράμματος του ΕΟΔΥ σε χωριά της Φαρκαδόνας. Στο άμεσο μέλλον αναμένεται να πραγματοποιηθούν νέες επισκέψεις.