Δεν περιμένει τις εκλογές για να επισκεφτεί τα χωριά ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Τακτές οι επισκέψεις στα χωριά με έκδηλο το ενδιαφέρον για τα προβλήματα που βιώνουν επαγγελματίες και πολίτες

Μπορεί οι αυτοδιοικητικές εκλογές να καθυστερούν, ωστόσο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, δεν περιμένει την περίοδο των εκλογών για να επισκεφτεί τα χωριά. Τηρεί τη δέσμευση που έδωσε προ καιρού, να βρίσκεται κοντά στους πολίτες, κοντά στα προβλήματα των δημοτών και των επαγγελματιών, προκειμένου να υπάρχει καταγραφεί των προβλημάτων και η ανάλογη προώθηση.

Κατά αυτόν τον τρόπο συνεχίζει να επισκέπτεται σε τακτά χρονικά διαστήματα κοινότητες του Δήμου μας και να αναπτύσσει δια ζώσης διάλογο με φορείς και κατοίκους. Μια από αυτές τις επισκέψεις και η σημερινή. Ο φακός της «ΚΡΗΝΗ LIVE» συνάντησε τον κ. Μπαγιώτη στο Γριζάνο, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την πρόεδρο του χωριού κα Ευανθία Κακαδιάρη, καθώς επίσης και με επαγγελματίες της περιοχής, εις εξ αυτών ο Βαγγέλης Χασιώτης. Αρχικά ο κ. Μπαγιώτης είχε συνάντηση με την πρόεδρο η οποία τον ενημέρωσε για θέματα που απασχολούν το χωριό και χρήζουν άμεσης προώθησης, ενώ στη συνέχεια κατά την περιοδεία τους στο χωριό είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με επαγγελματίες, οι οποίοι εδώ και αρκετό καιρό υποφέρουν από την αναστολή λειτουργίας των επιχειρήσεων τους, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που επέφερε η πανδημία.

Ο κ. Μπαγιώτης άκουσε προσεκτικά τις αγωνίες που βιώνουν οι επαγγελματίες δηλώνοντας ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους με την ανάληψη κάθε είδους πρωτοβουλιών που θα στοχεύουν στην στήριξη από το Δήμο την περιφέρεια και την Πολιτεία ευρύτερα.