ΠΕΤΡΟΠΟΡΟΣ: Σαράντα ένα στα σαράντα ένα αρνητικά τα rapid tests

Κώστας Φορτωτήρας: «Τα αποτελέσματα των σημερινών τεστ στο χωριό μας, προκαλούν ανακούφιση… Ωστόσο για να συνεχίσουμε να δηλώνουμε ανακουφισμένοι πρέπει να προσέξουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας»

Την κοινότητα Πετροπόρου του Δήμου Φαρκαδόνας επισκέφτηκε σήμερα το πρωί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την πραγματοποίηση Rapid test σε κατοίκους του χωριού.

Όπως κατέγραψε για μια ακόμη ημέρα η «ΚΡΗΝΗ LIVE» η διαδικασία υλοποιήθηκε από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Φαρκαδόνας και την τοπική κοινότητα Πετροπόρου.

Στην διαδικασία συμμετείχαν 41 κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε δειγματοληψία. Από τα τεστ δεν προέκυψαν θετικά κρούσματα κορονοϊού, γεγονός που προκάλεσε ικανοποίηση.

«Οφείλουμε να δείχνουμε ιδιαίτερη προσοχή. Οφείλουμε να τηρούμε τα μέτρα προκειμένου να μείνουμε υγιείς μέχρι να υποβληθούμε στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Τα αποτελέσματα των σημερινών τεστ στο χωριό μας, προκαλούν ανακούφιση. Ωστόσο για να συνεχίσουμε να δηλώνουμε ανακουφισμένοι πρέπει να προσέξουμε τους εαυτούς μας και τους γύρv μας», δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Κώστας Φορτωτήρας.

Ο πρόεδρος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους κατοίκους που συμμετείχαν στην διαδικασία, καθώς επίσης ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που διενήργησαν τα τεστ.